Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek lisičke za na roke

lisičke za na roke

A kdo mogoče ve, kje se tu v Ljubljani ali bližnji okolici dobijo tele lisičke za na roke? Pa da so pomožnosti še kake barvne ali puhaste ali kaj podobnega na kako foro oz. da so kako duhovito opremljene. Samo ne me pošiljat v kake erotične trgovine, ampak če se jih da kje tako dobit v kaki trgovini npr. v BTC . LP in hvala!

Venera … dobiš kar hočeš (zakaj pa ne sex shop, saj vendar nisi stara 15 let, ali pač…) 🙂

vsaka sex shop trgovina…ja tudi v BTC-ju

Poljub je kralj dotikov

No, da oboje združim. 🙂 Kje v BTC pa je sex shop oz. katera druga trgovina v BTC? LP

lolita v btc-ju,,,, hala 3 v kleti, to je tista hala poleg hale A v sredini imajo vhod in v klet,,, in prides v trgovino polno zalozeno,,, pa prijazne prodajalke,,, po moje bos nasla se kej druzga kot samo lisicke :-)))

Hvala! Sem se že odločila, da bom zakorakala tudi v sex shop. 🙂 Sej res ne vem, kaj zganjam paniko. 🙂 LP

Perverznost,fetiš in podobne stvari ti gredo v strast.Lepo,lepo.Ali to počenjata s partnerjem-partnerko ali v troje?Imaš rada sex in erotiko?

Še en nasvetek, če jih mogoče še nisi kupila. Vzemi tiste, ki imajo pliš okoli. Da slučajno ne bo rekel, da ga boli . 😉

Ne, ne, bom poskrbela za udobnost. 🙂 Sej mi gre kar na smeh. Sploh ne vem, kako mi je to letos prišlo na misel za darilo za fanta, ampak se mi zdi, da bo tak obraz naredil, da bo joj. Zdaj rabim pa samo še repek in ušeska. 🙂 Ma veš Žan, malo popestritve pa res ne škodi v vseh teh letih, sploh če je zabavna. 🙂 V troje pa definitivno odpade – ga ne delim z nobeno! LP

tep pa samo seks kozu star.

Kaj pa tebi roji po prazni glavi:alkohol,mamila,ropi in ostale stvari kaj?Skrivnostnež.Tudi ti boš enkrat star.

Škoda,ker nisem tvoj fant.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close