vozniški izpit
Mene pa zanima kakšne izkušnje imate z učenjem za vožniško…Kakšni so bili vaši inštruktorji, kako hitro ste se učili in predvsem s koliko urami ste naredili izpit?
Jaz ga trenutno delam, imam 8 ur narejenih pa imam še vedno probleme s speljevanjem in prestavljanjem 🙁 Danes mi je šlo tako slabo, da sem prav izgubila voljo…Saj bo počasi, samo mene skrbi, da bom kar precej ur nabila…Inštruktorja imam kar v redu, je ful umirjen. Takšnega sem si tudi želela, res pa je, da se njemu nikamor ne mudi. Logično- on je plačan za to.
A se res ženske na splošno počasneje učimo vožnje al je to spet en stereotip?
No, kar malo se razpišite. 🙂
Hvala za odgovore!
Lep pozdrav!
jst sm mela dost ur, ampak sm vsaj v prvo nardila. drugač sm pa mela dobrga inštruktorja, je bil pa dost nervozen in mi je parkarat skor reku da sm debilna. te pa čist razumem ker se je men tut zdel da glih jst in samo jst ne bom uspela narest izpita. dostkrat mi je šlo kr na jok. sam so mel moji kolegi in kolegice podobne izkušnje (razn tistih “sposobnih” in agresivnih, k so se potem, ko so dobil izpit, za prvim vogalom razkantal – poznam kr neki takih primerov). probi bit čimbolj umirjena in skoncentrirana in dosledno upoštevaj inštruktorjeva navodila in nasvete.
IN NE, NI RES, DA SE ŽENSKE POČASNEJE UČIMO VOŽNJE!!! + še enkrat preberi kaj je orka napisala
Itak.
Bajdvej ta reč ni namenjena zgolj korekturam mejkapa…
Valjda, da ne samo to. Pač, upravljat avto. Ne vozit, ker to pomen še mal več. V praksi pa to dons zgleda tko, drage moje dame, da ma Ksiht par sto tavžent kilometrov pod ritjo pa nikol ni dal kupončka.
Ker, ko sem šel dejansko na cesto, nisem imel zgolj štempla v knjižci, ampak sem celo za silo znal vozit. Ne vem, kakšne so dons norme v avtošolah, ampak v par deset urah vožnje noben ni sposoben prit od nule do samostojne vožnje…
Forum je zaprt za komentiranje.