Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek boste kaj pisale božičku

boste kaj pisale božičku

Ojla!

Ali boste kaj pisale božiču?
Jaz bi mu rada napisala kakšno preverzno pismo! Ali imate kako idejo?

Cav cav

božičku se ne piše perverznih pisem.

in če imaš perverznost v sebi
ne sprašuješ drugih za ideje.

Ja! mi na tem forumu nismo taki!!! Mi smo resni ljudje!

🙂

LP

Remedy

P.S.: jst bi po tej logiki lahko samo Božičkici pisal….. ampak to pa RES nekako ne gre…… se izgubi koncept Božiča…

Ja,zakva se pa pol reče božičnica in ne… recimo božičnik?

hehe….. ok …… hočeš pokvarjeno verzijo razlage? ……..verjetno ne, ampak ti jo bom vseeno povedal :)))))

Zato, ker se gre NOTER :)))))))

ok…. sej vem, da je neumesna, ampak se mi je zdela tko neumna, da sem svojo neumnost hotel deliti še z nekom :)))

LP

Remedy

Spet si brihtn, Remedy…:-)))

____________________ Fantasy does not deliver.

“Brihtn” is my middle name! :))

bom napisal v pretekliku, da se ne bo kdo spotaknil ob to…… a ne La Luna? :))))

men je punca vedno govorila:”Ti si poln domislic……….. samo škoda, ko nobena ni pametna” :))))

LP

Remedy

Glih gledam Spartacusa in našega soseda Gorana Višnjića iz Lepe njihove. Vmes pa skačem v naše gnezdo razvrata.

Pošlji oblikovano (15-12-04 23:47)

hehe: we are not slaves! we are free men!! v kterem delu pa si zdej??? a si se že uprli??? sej film ni tko salb…. sam za moje pojme malo preveč osladen konec :)))) na, pa sem ti pokvaril veselje, ker nisi vedela, kako se bo končalo :)))))

LP

Remedy

Glih so se uprli. Najbolj žal mi je pa unga črnca, ki je igral v NYPD Blue. :-(((
Osladen konec pa tak al tak pričakujem, glede na to ljuuubav…Še pridem kej gor, sam pol bom gledala muvi do 3h zjutri…:-)

aja, pa včeraj si rekla, da maš rada filme ala: lord of the rings…… tisto serijo o kateri sem ti včeraj govoril, sem danes pogledal….. Earthsea…… mešanica Lord of……, Harry Potter pa Xene…… če so ti všeč take stvari, priporočam…… sicer je res (vsaj začetek) tko….. nizkoproračunski, ampak potem se pa stvari mal popravijo… 🙂

LP

Remedy

P.S.: pa če bova midva še mela take pogovore, predlagam, da odpreva novo temo :)))

Men moj Božiček bere želje iz oči in mu zato ne rabim pisat.

Ja, madona, a vidva sploh ne hodita spat???!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Jaz sem že pisala Božičku!
Mi bo prinesel srhljivko Virtualno življenje odpičenih (je novi, l. 2004, glavne vloge: Remedy, Ksiht, Orka, režija: Primož)
Če ga hočem dobit, moram bit še en teden pridna in vsako noč sanjat o glavnih igralcih.

Perverzno pismo ti napiši svojemu fantu,pa če ga je kaj skupaj,ti bo tvoje želje z veseljem izpolnil in te obdaril z “darilci”.

Meni se pa zdi, da bo božiček prav vesel malo drugačnega pisma. Revež, eno in isto že na tisoče let!

Takoj bi ti kot božiček izpolnil vse tvoje skrite želje.

Oj, Žan. Ma bi se hitro naveličal. Nisem lih skromna, veš. Ma lepu od tebe, no.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close