Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek igranje z lasmi

igranje z lasmi

kaj pomen, ce se zenska z mano na kavici skoz mal igra s svojimi lasmi in me med tem non-stop gleda v oci?

Igranje z lasmi je pogosto pri majhnih otrocih, ki se počutijo malo osamljene… En prst dajo v usta, z drugim pa si vrtijo pramen las. Ampak dvomim, da si to želel slišat.

Pogledal bi jo še ti v oči, prav globoko, in videl, kaj ji manjka….

To pomeni, da si ji všeč. Še posebej če lase navija na prst. lp

to definitivno pomeni, da si ji všeč.

dobi kakšno knjigo o telesni govorici,
boš videl, da igranje in popravljanje las
spada pod znake zapeljevanja.

če te je ves čas še gledala v oči,
pa pomeni še to,
da je to počela zavestno.

In če te moški non stop gleda v očke???

She likes you!

Hm….. mhm ….

ej…….. sej močem bit žaljiv, ampak če niti tega ne veš, kaj pomeni če te ženska non-stop v oči gleda, pol pa škoda, da ti mi tle razlagamo, kaj pomeni, če si navija lase………. na prst, al pa na palčko od ražničev….. čist useeno.

Remedy to namreč ni vedno merilo, da si ženski všeč, mora biti tudi kaj več. Načeloma pa to čisto drži.

Če mi tip ni všeč, pol tega zagotovo ne bom počela.

Za druge pa ne vem.

Ja, no…. se strinjam….. sem malo posplošil :)))

……. ampak verjetno se tudi vidi, kako te neka ženska gleda: kao: ” uh, kolk si ti en smešen tip” ; ali pa ” jst bi te pa mela” ……. nevem, no……. men je to (vsaj načeloma) jasno….. 🙂 mogoče sem pa ravno zaradi tega tko čuden….. :))

LP

Remedy

ajoj…..a to pomeni? jz si pred vsakim navijam lase na prst…..groza, v bistvu sem navadna lajdra 😉
kako se pa tega odvadiš?

Če si pričakoval da je to tisto kar misliš , ja je 🙂
Menda nisi zabluzil in jo pustil it a ?

Mislim, da ne ve, kam bi dala roke. Pa če se igra z lasmi, te v mislih “ovija” že v postelji…

“kako se pa tega odvadiš?”

Venuss, ne da se, slej ko prej boš to spet počela. Pač, moral se boš kar se da hitro, s tem sprijaznit. Si to, kar si. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close