Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek MOSKA DRUZBA

MOSKA DRUZBA

A je mogoce kdo opazil, da se zenske, ko so v vezi s tipom, vec druzijo z njegovo druzbo, kot s svojo babjo druzbo. Vse kolegice, ki jih imam, z mano vred, se bolj prilagodijo tipom, gredo z njegovo druzbo na zure, silvestrovo…
Cemu tako?
Prokleti tipi.

“Prokleti tipi.”

Ja, mi smo krivi, kdo pa?! Je pa res, kar pravis. Ampak sigurno nismo mi krivi. Ravno tak si to rekla, kot da vas s silo privedemo do naših kolegov in s vas ne pustimo vec k vašim kolegom. Same si to skuhate. Zakaj, bi pa pa morale same vedet.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

nevem zakaj. edina stvar, ki mi pade na pamet, je karakterna sibkost in ljubosumje na druge punce. dejmo mal razpravlat.

hudicnazelen

Zato ker imajo tipe!

Stvar vsakega človeka, pri meni že ni tako, imam svojo družbo s katero ga žuramo, imava skupno družbo s katero se dobivamo, on ima bolj malo svojih kolegov tako, da so moji v igri, ampak to je čisto njegov problem.

Tako kot tvoj, da si ne pustiš malo maneverskega prostora, da zadihaš. Malo za razmislek, kaj bo če se razideta, in potem kar na enkrat ne boš imela več nobenega svojega prijatelja, ne zanemarjaj jih, sicer gre pa bolj zate.

Jaz pa še nikol nisem s tipom praznovala novega leta, vedno s kolegi, razen enkrat je bil zraven, sam že dva dni bivši :)) Me sploh nebi pustili stran. Na rojstne dneve z njim ne hodim k njegovim kolegom, ker jih ne poznam, mogoče če bi koga od prej. Pa on ne z mano, še svoj rojstni dan sem sama s svojimi praznovala, pa midva pol posebej. Pa mi sploh ni do tega, predstavila ga bom pa če se bomo po naključju srečali, se mi ne zdi pomembno. Nekak se mi ne zdi, da bi se on v mojo vklopil, jaz se pa tud težko prilagajam, tak da je zarad tega tako in sva raje sama skupaj, sam kljub temu ima vsak svojo svobodo.

****Jaz pa še nikol nisem s tipom praznovala novega leta…..*****

A je tip poročen, pa je raje za novo leto z ženo?

Jst se že nasplošno bolj ujamem z moškimi prijatelji, ki jih imam tut več kot ženskih..sva se pa z lubijem vseen bolj ujela z njegovimi prijatelji, mogoče zato ker so mal starejši in drugač gledajo na vse skupaj kot moji.

xtrm, vidva gresta pa že v druge skrajnosti. Kako dolgo pa si s tipom in pa da nikoli nista bila skupaj za novo leto in da sploh ne poznata prijateljev od drugega? Edina možna razlaga, ki mi pride na pamet je, da sta verjetno precej daleč narazen doma in da se nasploh bolj redko vidita. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close