Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Svetilnik !

Svetilnik !

Naredil si anketo samemu sebi. Po odgovorih sodeč vidiš, kje si. Opažam tudi, da je precej tvojih odgovorov naknadno zbrisanih.

Mislim, da je ne glede nato, kako se pojavljaš, anonimno ali s polnim imenom in priimkom ,potrebno imeti neko dostojanstvo. Nekaj , kar tukaj naredi Tvoj Jaz. Lahko se ne strinjaš z mnenji ostalih, lahko ti je marsikatera stvar popolnoma bedasta.

Toda , ko pišeš…zaenkrat še ni foruma, kjer bi tekmovali, kdo bo večkrat uporabil besede, kakršne uporabljaš ti.

Nekaj je zajebancija, nekaj je jeza…toda tvoje psovanje vsevprek, zmerjanje vsakega posebej, ki vpraša za mnenje ali pove svoje…oprosti, v taki obliki ne sodiš sem gor.
Vsakega izmed nas kdaj zanese, morda v jezi napišemo stvari, ki jih , kadar bi bili imenovani z imenom in priimkom ne bi napisali.
Veselje je brati Krena, Remedyja, Ksihta, pa Kurčka, 24 cm dolgega ( punce, oprostite…za primerjavo sem vzela moške ), pa jih tudi kdaj zanese..

Ampak….Svetilnik , premisli malo in malo se pogovori predvsem sam s seboj. Pa malo si preberi, kaj ti drugi odgovarjajo, kako zelo dovolj te imajo na trenutke.

In začni normalno komunicirati z nami.

In sedaj…..čakam, da se iz tvojih ust name vsuje ploha najbolj vulgarnih žaljivk.
LP

Speedy

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

ej nič te ne bom kregal.sej si povedal svoje mnenje-eden redkih .
prov fino te je bilo prebrat.
aja samo to, še naprej bom komuniciral kot dozdej je pa res da negdo pridno briše moje poste he ha ha n.
čak sam nekaj a si moški al ženska??

Vprašal si :
čak sam nekaj a si moški al ženska??

Ko bi normalno prebiral forum kot ga drugi, bi to vedel !!

Lep pozdrav !

Speedy

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

ko bi si ti dala normalen nick pa bi vedel.

Saj, če bi prebral vse, bi tudi vedel. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close