Prepoznate?
Zanima me, ali prepoznate svoje partnerje na forumih?
Se vam je že kdaj zgodilo, da ste brale nek določen forum in na njem našle fanta/moža?
Meni se je to zgodilo že drugič. Seveda pri istem partnerju. Ko mi je uspelo najti njegove izjave, sem bila šokirana že ob branju prvih desetih!
90 % stvari, ki jih govori o sebi je popolna laž! Enostavno ne vem, kaj se z njim dogaja.
A se vam zdi to vsaj MALO normalno?
Če je moj kej na računalniku pol iga igce, tko da se mi kej takega ni zgodilo pa je tut zelo malo možnosti za to. Sicer ne bi mela nč proti če bi tut on obiskoval forume, druga je pa kaj bi tam prebrala 🙂 No če si zihr da je tisto kar si odkrila res pisal tvoj partner in si šokirana nad tem se je verjetno mal za zamislit. Mogoče vse jemlje bolj kot zajebancijo, če pa se ti zdijo lažnie stvari vezane nate oz. vajine dogodke pol si je za zamislit nad vajino vezo…
Nenormalno bi blo če bi na takle forum pisal stvari po resnici.
Recimo:
Jest sm pa Lojze iz Kamnika
sem slabe vole, ker mi zjutri spet moped ni vžgal in sem mogu peš pošto raznašat
man ful kompleksov k mam sam 10 centimetrov dolzga pa še teh ne spravm dostkrat pokonc, ker babnco glava boli al ji pa po česnu iz ust smrdi
Mimgrede Blondy:
Sve je skupo kad kraj sebe imaš ženu… 🙂
1. Tisto ni ravno navaden forum.
2. Tip laže tud o popolnoma navadnih dogodkih. Vem, da je to on in vem, da stvari o katerih piše, se njemu ne dogajajo. Razumem, da se ljudje na netu do določene mere zakamuflirajo, ampak da pa nalagajo neki v 3 p.m., kar v najbolj divjih sanjah ni mogoče!!
Mu pa seveda ne bom še nič rekla, ampak bom raje še naprej prebirala debilnosti, ki si jih zmišljuje, dokler se mi enkrat ne bo zmešal!!!!
Vprašanje je kaj govori. Če govori da je ledih pa frej, potem bi se jaz na tvojem mestu malce zamislil o tem kaj mu fali oz. kaj mu ti ne daješ kar on potrebuje in dobi na forumu. Če pa naklada o brezveznih stvareh brezvezne bedarije, potem bi prej rekel, da ima dobro zabavo, ko gleda in bere folk, ki mu naseda in se nad njim zgraža.
In spet sva pri 2 vprašanjih. Ali išče babo ali pa se hudo dobro zabava! 😉
BTW, kater pa je njegov nik, da vidm, če nism to slučajno jst? 🙂
To sem našla šele včeraj ponoči, tako da ga od takrat sploh še nisem videla. In si ga še kakšen dan ali dva ne želim.
Če mu bom rekla, bo na tistem forumu nehal pisati in se preselil na drugega. To se je že enkrat zgodilo.
Take zgodbice bo pisal še naprej.
Očitno vas pa to počne kar nekaj!
V čemu je thrill?
No, mene bi to motilo. Čeprav je po drugi strani mogoče to njegov način sproščanja – kakršenkoli že je.
Saj vemo, da na forumih marsikdo laže in spreminja resnico.
Midva z možem imava to urejeno. Na forum prihajam jaz, mojemu občasno kaj preberem, pozna tudi moj nick. On ne hodi, sicer pa tako ali tako ves dan preživi za računalnikom v službi.
LP
Glede avta tudi meni ni jasno. Perverznosti zaenkrat še ni bilo. Glede bivših imam pa občutek, da vsem laže. In nikakor ne morem dojeti, zakaj to dela. Dobra lastnost foruma je ravno v anonimnosti in pač v tem, da razkriješ ravno toliko kot bi hotel. Zagotavlja pomoč in zabavo, enim pa očitno tudi zatočišče pred realnostjo.
Čedalje bolj se zavedam, da mu v resničnem življenju nekaj manjka, česar mu jaz niti ne morem dati, ker je odvisno od njega. Očitno ga neuspeh v šolanju in službi privede do tega, da se na netu predstavlja kot idealna oseba, čeprav je v realnosti vse drugače.
Jest tega ne bi preveč psihoanaliziral… To je najbolj tipično ven-metanje kr jih je… Pa tud najbolj otročje, ampak, kaj pa ni?
Skratka… vsak ma kakšen kompleks, kako pa to kompenzira, je pa druga stvar… Na netu je še najmanj škode. Dokler ostane na netu, seveda.
To je tisto čemur jaz pravim “beg iz realnosti”! Ampak pazi! ti nemoreš biti kriva za to, treba mu je kvečjemu pomagati na neopazen način. Po mojem imaš veliko srečo, da si problem odkrila “med odvijanjem”; slabše bi bilo, če bi ga dojela šele na koncu, ko bi bilo že vse prepozno. Jaz na tvojem mestu ne bi delal panike iz tega, bi mu pa pomagal zadevo kako prebroditi. Vem, da je hudič, če imaš težave s službo, sploh ker jo njegovi kolegi verjetno že vsi imajo. Po mojem bi mu morala dopovedati, da sta vidva še vedno “tim” in da ni 2x za rečt, da boš imela podobne težave kdaj tudi ti.
Forum je zaprt za komentiranje.