čiščenje laminata
Alo!
Tudi jaz imam doma laminat. Najprej ga posesam, ker sovražim metlo. potem pa 1x na teden z zelo ožeto mokro krpo, ki jo operem v čistilu, ki se v Mercatorju dobi samo za laminate, zbrišem tla.
Ni šans, da bi pomivala vsak dan. Tudi za laminat ni OK, sploh, če je krpa preveč mokra! Se ti lahko dvigne, če se vlaga zaleze v pore.
Drugače pa sesalec in po tem še ena suha modra krpa, ki je na palci, kot iz moherja, ta potem pobere vse mucke in prah. To pa lahko vsak dan, ker je suho čiščenje.
Pa zelo je praktična in hitra, ker samo drsiš po laminatu in na kocu otreseš ven.
Ima tudi zraven tudi drugo krpo, ki je za mokro čiščenje. Jo zmočiš in natakneš na palico. Kupila pa sem jo v Merkurju. Ni bilo prav poceni.
Sem pa zadovoljna, da je kaj. Učinek brez odvečnega truda.
LP,
Kati
to je to, ker ne znate že v osnovi s stvarmi delat.
misališ daje tista krpa za laminate kaj posebnega?
kot vsaka druga samo za ceno so te še nategnili zdraven.
laminat mora biti kot prvo pravilno položen se pravi liman. ker ta lim potem preprečuje da voda steče v pore in da se laminat napije pa dvigne. sicer pa se dobi poseben premaz na osnovi naravnih smol s katerim prebarvbaš laminat-je prozeorenm veš- in te smole stečejo v te pore itd in s tem se laminat zaščiti tako močno, da tudi če vodo poliješ po njmeu ne bo nič narobe.
vprašte svetilnika za vse kar vam ni jasno on je glavca.
Forum je zaprt za komentiranje.