Moški! Zakaj nočete?
Do sedajle me noben odgovor še ni zadovoljil!
Monotonija? Naj mi en pojasni kakšen “monotonski” odnos ima s svojo žensko, da se mu nikakor ne dvigne!?
Nekako sem bil vedno prepričan, da je ženska tista, ki ji “ni”, jo boli glava, je zmahana, ne more iz takih in drugačnih razlogov. Ampak moški?…
Sedaj je stvar očitno postavljena na glavo! So moški, ki imajo potrebne ženske, vendar pazi!!! Oni so utrujeni, boli jih glava, niso razpoloženi itd. itd. itd.!!!??? In ženske nikakor ne morejo dobit dobrega česarkoliže! Halo?
Ok, pa recimo, da moški oplajajo druge. Toda! Ali se drugje tako močno zmahajo, da ne zmorejo še enkrat?
Očitno se moški niso odzvali na tvoje vprašanje. No, morda pa so tukaj samo taki, ki hočejo??
Zaenkrat si dobil dva odgovora: monotonija in sex drugje.
Da malce razložim monotonijo: ne gre za to, da se mu ob partnerki ne dvigne, a ne zdi se mu vredno truditi, ko točno ve, kaj bo dobil. Seveda to ne velja za vse pare, ampak za tiste, kjer je eden veliko bolj inovativen v sexu ter je pripravljen veliko eksperimentirati, drugi (v tem primeru ženska – ker si pač tako zastavil vprašanje) pa je bolj konzervativne sorte in samo čaka kaj se bo zgodilo, sama pa ne da nobene pobude…
Sex drugje pa lahko razdelimo v dve kategoriji:
– tisti, ki drugje sexajo le priložnostjo, ko ni zraven pretiranih čustev, zgolj sla – tisti po moje doma nič manj ne sexajo, kvečjemu več,
– tisti, ki pa drugje sexajo, ker so pač srečali novo ljubezen, so sveže zaljubljeni… – ti pa najbrž doma res nimajo potrebe po sexu.
No, moški, zdaj pa še vi povejte, vas spračuje….
V bistvu imam pripombo na vsako tvojo točko, ker sem prepričan, da je dober seks posledica dobrih odnosov, kakorkoli vzameš. Bilo bi zelo čudno, če bi doma seksali zunaj pa zaradi tega še bolj.
Če poenostavim, bi rekel, da za moške seks ni več tako zanimiva tema? Mogoče bolj avtomobili, če malo pogledam skozi okno…
No, jaz pa nimam pripombe na VSAKO tvojo točko. S tem, da je dober seks posledica dobrih odnosov, se popolnoma strinjam.
Glede tvojega naslednjega stavka (“Bilo bi zelo čudno, če bi doma seksali zunaj pa zaradi tega še bolj.”), pa me nisi dobro razumel.
Nisem trdila, da če doma seksaš, potem drugje seksaš še bolj. Tega niti slučajno ne mislim. Če imaš dobro partnerstvo, dober seks, seveda nimaš potrebe po seksu izven doma.
Rekla sem (in to sem povzela po navedbah moških prijateljev), da če zunaj priložnostno seksaš, potem ni nujno, da doma seksaš manj. Marsikateri prijatelj mi je povedal, da kakšen priložnostni seks toliko vzburi njihovo domišljijo, da potem tudi doma več seksajo.
Hmmm, ali res za moške seks ni več zanimiva tema? Rekla bi, da je, vendar si se ti najbrž že oddaljil od tiste starostne populacije, kjer je to glavna tema.
V mojem primeru ne bi seksal doma takrat ce bi globja custva gojil se do druge zenske,zame je ze to dovolj,kajti seksati z zeno in hkrati misliti na drugo mi ne gre,vem zagotovo ker sem ze sel skozi taksno obdobje,pa ne da sem zeno varal,samo misli sem prevec usmerjal k drugi pa mi zena potem ni bila zanimiva.Ce bi ga samo enkrat drugje namocil zaradi slabe vesti doma ne bi bilo nic od mene.
Forum je zaprt za komentiranje.