Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Demistifikacija

Demistifikacija

… pralnega stroja…

A mi lahko kakšna razloži kakšno silno delo je pranje?

Itak gre za stroj, kr pomen, da dela sam, knofov ma pa desetkrat manj kot povprečen daljinc… Pa sej ne perete več na potoku, no!

Itak je keč več al mn samo v temperaturi pa obratih centrifuge in itak je treba cune sam not fuknt pa knof prtisnt… Mislm, za videorekorder naštelat porabm več cajta kt za eno žehto… Aja, zdej sm pa dal primerjavo… :)))

Vsak dan je v vsaki kuhni več avtomatov, ženske pa vsak dan bl jamrate, kolk mate dela… Kje je point? Čisto resno me zanima…

Zakaj se emancipacija za vas začne pa konča v kuhni?
Zakaj je ni nikol v spalnci al pa bohnedej v garaži?

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

mmmm ma si dooosadaaaan

hvala bogu sem se skinila enega takega kot si ti…

Itak skoz trdim, da te logike (če je to sploh logika) ne razumem.

Če je men kdo dolgočasn, ga kr preskočm… Kwa šele da bi mu šov odgovarjat… :))) Ne se sekirat, sej bo drug pršu. Isti, itak…

Svoje mnenje sem ti povedala, in to z užitkom in ne bom te preskočila, se raje naslajam nad tvojo nebogljenostjo…kot da bi še mamici visel z bradavice…
Ne sekiram se, hvalabogu, naslednji ni tak bumbar

Pa menda ne boš govoril o logiki?! A ti sploh veš, kaj je to?!

Ponavad gre to po tem receptu:

Ker si dolgočasen, me zelo kratkočasiš.

al pa: Ker ne maram maminih sinčkov, bom enega rodila.

al pa: Svi su muškarci svinje! Zašto ne mirišu na ruže?

recimo tkole zaenkrat

itak sm reku, da te logike ne razumem… enlighten me

kaj je vprašu??

Pri tebi je problem da preveč gobcaš in premalo narediš. Kar se mene tiče, nosim domov zajetno plačo in delam večino dneva, isto kot moj mož, nimava otrok, nimava njive, nimava živine, da bi rekla, da mi mož dela na polju. Zato pričakujem, da poprime za vsako delo v gospodinjstvu, lepo fifti fifti. Tudi če je tooooliko gospodinskih aparatov. Kurc, vsakega je treba pol razstavit in pomit, a ti to veš?
Ma pri nas lepo štima in moj mož, kot pravim, hvalabogu ni tak bumbar, saj se zaveda, da je gospodinjstvo skupno.
Oba sva zato bolj vesela, ker je stanovanje lepo snažno in pospravljeno, vse opravljeno v krajšem času, ostane nama več časa (kolikor je v današnjem času sploh možno), ki ga izkoristiva za hobije ali neobremenjen, neutrujen, čisti, goli, nežni, divji seks.

Ti pa lepo filozofsko grej svoj divan s prekrižanimi rokami in razmišljaj, zakaj tvoja žena pizdaka.

Preveč se obremenjuješ s tem, kwa jest delam, kwa pa ne… ;))) Itak me krč prime, če mam noge predolg prekrižane…

Kr se razstavljanja strojčkov pa zlaganja v pomivalni stroj tiče, itak vemo, kdo to običajno dela… Sam da jest temu ne rečem, da sem POMIL posodo,
babe pa vedno OPERETE perilo…

Kar se logike tiče: Ni bil point v tem, kwa tvoj dec dela v kuhni, ker itak na vod čutm, da vse, ampak to, če si tolk fifti-fifti tud, kadar nis u kuhni?

Ojla!

Evo moj fifti-fifti:
1. kuham jaz, posodo v stroj zlaga on (včasih že otroci)
2. pranje in likanje cot je moje, včasih jih zlika on, če ob tem gleda formulo
3. avto pelje k mehaniku on, na tehničnega in registracijo jaz
4. na VCR programe nastavlja on, prah brišem z njega jaz
5. v pojstli je “šef” včasih on, včasih jaz
6. v službo hodiva oba
7. denarja prineseva domov skoraj enako in ga uporabljava skupaj
8. čevljev ima on 6 parov, jaz pa 3
Mislim, da je pošteno!
Zdaj pa komentiraj!

La Luna:

ok….. razumem vse…. samo tisto glede čevljev ne…….. :))) On 6 parov….. ok…. če stejemo teniske, pa ene črne, pa ene rjave, pa opanke, pa ene za pozimi, pa še ene kr tko….. za rezervo.

pol pa pridemo do pravega vprašanja……. TI SAMO 3 (tri; three; drei, tre,….!!!!????) ………. pa si ti sigurna, da si ženska? :))))))) ne, ne, fora…… sej nimam nič proti, če ma ženska 1 par, al pa 100! Mi je čist vseeno, dokler jih ma kam dajat, ne pa da jih pušča v hodniku, pa jamra kako jst rabim še eno omaro za čevlje…. :))) JAZ :))) Ampak mi res ni jasno, kako samo tri pare…….. ti si fenomen!! PUNCE, ZGLEDUJTE SE PO LA LUNI! :)))

ma, šala…….. delajte kar hočete in kolkr hočete! 🙂

LP

Remedy

nimam kej komentirat, če ti misliš, da je pošteno… 😉

Razen, da imata očitno star avto, pa da ti dobr zgledaš… :)))
Pa, da tistga o treh parih čevljev niti približno ne verjamem… :))) Jest jih mam sedem brez superg pa gojzarjev…

Itak, če se zavedaš, da sta avto pa videorekorder tud del gospodinjstva, pol nisi del problema ampak del rešitve.

Moti me to, da je vedno več takih, ki bi rade kuhno razdelile na pol, kar je izven kuhne jih pa nč ne briga…

oziroma, v stilu: pranje je tlaka, filter od stroja se pa očitno sam od sebe čisti, ker ni nikol zabasan… Skratka, tisti, ki vidjo samo svoje delo, vse ostalo pa ni nč vredn.

ja, no….. sej se delno strinjam, ampak smo mi (deci) isti……..

kolikokrat si opazil, da je prah po policah počiščen?? jst, če sem iskren….. skor nikoli….. al pa da so rože zalite? ….jst skor nikoli ; pa še bi lohka naštevali…… normalno, da je ženskam tut useeno, če smo se mi cel dan je*ali s tem, da smo SLO1 na videorekorderju spravli iz osmega programa na prvi…… al pa da smo zapravli 1/2 ure, da smo zamenali svečko v avtu, al pa dolili vodo za brisalce……… ampak tko je…………… narod…. al hočete, al nočete, še vedno so razlike med spoloma vendar je kljub temu najbolj pomembno vprašanje: Ali je nekdo pripravljen pomagati partnerju, ali ne……

LP

Remedy

Itak da ne… Ampak, če koga vidm, al pa če kdo reče, da je prah pobrisu, pol ne komentiram, da je to “itak tvoj hobi”…

ja, no… ta komentar je res bil mal neumesen….. ampak ok. Sigurno je teb večji užitek prčkati po TV-ju al pa VCR-u, al pa ne vem čem, kot pa tvoji ženi prah al pa tla brisat…….. to bi blo isto, če bi teb reku nekdo, da ti je hobi gredo preštihat…..

zdaj pa vprašanje: recimo, da tvoja žena štrika…. pa ti seštrika nov pulover: a je to delo, al hobi???

LP

Remedy

Mislm, pa za koga ti delaš?

Itak so stvari, ki jih rajš počnem pa tiste k so odveč. Tko kot vsak al pa vsaka. In itak ne primerjam odvečnih fizikalnih in čas jemajočih zadev kot so brisanje prahu pa sesanje pa pomivanje oken itd s prčkanjem po tehniki…

Itak sem začel s pranjem in bom kle ostal…

Zakaj je pritiskanje knofov na belih strojih delo,
na črnih al pa srebrnih pa hobi?

No,meni osebno je pranje v veselje, odkar sem ga naštudirala. V stroju, seveda:)

Zakaj je pritiskanje knofov na belih strojih delo,
na črnih al pa srebrnih pa hobi?

hm…. to bi ti pa težko povedu….. ti mora odgovorit ena žrnska…… saj po moje….

LP

Remedy

Hojla, fanta!
Res imam trenutno samo 3 pare čevljev. Tenisk ne štejem!

Aha, pa pozabila sem napisat, da odtoke v stanovanju tudi sama rihtam, pa žarnice menjujem…

Mož me pa masira, pa razvaja, včasih kaj skuha, sem že napisala, da včasih zlika, pelje otroke na trening…

Za najine pojme: fifti-fifti. Nihče se ne pritožuje.
Ja, en avto je res star 13 let, ta drugi pa samo 3. Pa oba jaz tja vozim. Dobro zgledam? Pa že…

Remedy, kolikor mi je znano, si trenutno brez. Kako pa je izgledala tvoja delitev dela?
Ksiht, kako pa je pri tebi doma?

Pa ne mi rečt, da cele dneve in noči samo pir pijeta in po forumih strašita!!!
Pa-pa!

Pr men doma?
Gate so oprane, če to mislš, čez pet minut bom pa knof na sušilcu not prtisnu. Itak da sm Gorenc…

A so bele a so sive?

La Luna:

tisto prej je bila mišljena fiktivna situacija :))) Al pa retro-situacija (če taka beseda sploh odstaja :))

kako zgleda delitev dela danes pri meni?

ok: jst kuham, jst perem, jst likam, jst pomivam, jst prah brišem, jst puloverje štrikam :), itd., itd., itd.,….. če pa kej mamo vidim, potem ji pa z veseljem kaj od tega prepustim…… če slučajno nima bolšega dela 🙂

kar se pa tiče situacije v prihodnje: ko bom mel kako punco (če me bo sploh marala še ktera), bo lahko delala, kar bo hotela……. se ne bom razburjal, da se mi meša v posel, če bo hotela posodo pomit :))))

LP

Remedy

Škoda sa nimam nobene hčerke,tolk pridnega fanta kot si ti bi bla pa vsaka vesela.

Zdej se midva tuki lahko spustiva v eno orto zateženo debato o tem, da bela barva v praksi sploh ne obstaja. Mislm tist, čemur bi po rgbju rekl 255,255,255… Tko da, itak je vse sivo… Rečva tko, da ene majo 51 na vseh kanalih, ta druge pa 229. Itak je uspeh to da na rdečmu ni več 102….

pridnega že, pridnega…………….. ampak zateženega……… to bi bil problem :))

si predstavljaš, da bi bil tip od tvoje hčerke cele dneve pred računalnikom?? No, ja….. bi vsaj vedela, da bo tvoja hčerka (vsaj) do poroke devica :)))))

LP

Remedy

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close