prosm povejte a kdo…..
Tukaj ena na forumu jamra, da z njo en crnc rajsi ne seksa, kot pa da bi s kondomom… njo vprasajte, pa se taprav se mi zdi za v vrtec :)))
Alissa, pa Ficek, glede dolzine… Nisem v Sloveniji, in je tukaj crnih Janezev kar nekaj. In ko se gre pod tus po koncu treninga… no, ce bi bila tam, bi vzela besedo nazaj :))) sicer pa Alissa, ne vem, kaj je zate dolzina :)))
ej kartakoena sej je lepo da so ti črnci všeč samo če si mislila da ti bo tle nekdo kar dal telefonsko al pa naslov od kakšnega si se zmotila. sploh pa jih je v lj kar nekaj (predvsem študentov), ki so čist simpatični in ko vidiš kakšnega, pač probi z njim vzpostavit kontakt (sej veš – a mi lahko poveš kok je ura, a maš mogoče vžigalnik itd.)
speedy, lep pozdrav:)
simon, si se gledu v lužo ko si tole pisu a?
ja jst enga poznam in je mulat in je fulll luskan in sestro ma tud full luskano. oba sta rojena u sloveniji in mat je slovenka, fotr pa nimam pojma iz kje je. Sam glede na to d je tokkk luskan ma full dost obozevalk in res lahk zbera med full hudimi zenskami. usec so mu predvsem blond dekleta! c si blond in iz okolice lj pol se javi! in ti bom pislala na mejl in ti dala tel. st. sam prej pa mi bos mogla poslat sliko d bo povedu c si dost dobra bejba zanj!
haha nice try
sam si loh prepricana da ti crnci k so v lj(ce odstejem tle zivece)
so dal pol slovenije skoz svoje penise,trust me on that
Drgac pa vzem se v roke,pravi crnci niso potrosno blago.Kako loh kej tazga reces,kot da smo na sejmu.Prov sram me je ucas da sm belka.Oni majo cist drgac to poslihtan.In ja poznam crnce sam ne iz Slovenije.In ne ne bom ti dala telefon tnx god.
TO je zihr sala
Forum je zaprt za komentiranje.