Vara me
Vem, da ti ne morem nič takega napisat, kar bi te potolažilo. On sigurno ni tip, ki bi bil vreden tega, da z njim preživiš svoje življenje. Tega, kar je naredil, ne more niti popravit, kaj šele izbrisat. Če boš z njim vztrajala, boš žal na izgubi ti. Kar se pa nje tiče, pa sem brez besed.
What goes around comes around.
Oglasi se.
Alo!
Svtujem ti, da premisliš in se malo ohladiš, če se da. Potem pa….
Na tvojem mestu bi ga zapustila, ker tip, ki te je prevaral enkrat, te bo lahko še kdaj oz. mu ne moreš več zaupati.
Bolelo te bo, vendar boš ti na boljšem kasneje. Spoznala boš tipa, ki te bo vreden in bo samo s teboj.
Srečno!
Deja
Ne vem če se sekeraš zato ker te je prevaral al zato ker ga ti nisi ko si imela možnost. Upam da je prva verjanta. Pogovori se z njim, če si to zvedela od drugih in ne od njega se pogovori. Zavedaj se da mu seedaj ne boš več zaupala, skoz ga boš zasliševala. Ne bo več tako kot je bilo prej. Predlagam ti da ga pustiš, res ti bo hudo, sam povem ti bolelo te bo sedaj nekaj časa, a te vsaj potem ne bo več. Zaslužiš si spoštovanje zato dobro premisli ali si želiš tako življenje.
Lep danček ti želim papap!!!
Vara te…ne pa prevaral me je (1x-priložnost dela tatu)…najboljša kolegica…ni enostavno. 7 let je dolga doba, vendar nič proti letom, ki jih boš preživela (če boš vztrajala) v bojazni, da te ne bo nikoli ljubil ali pa imel tako rad, da ne bi pomislil na drugo, kajti, roko na srce, ženske smo romantiki…Razmišljaj o koncu…
ja oba poslji v p.m, kot so ze nekateri povedal! ce sta te dolgo varala, pa ce se slucajno zgovarjata na to da sta pac zaljubljena oz. sta ustvarjena drug za drugega potem bi ti to lahko takoj povedala in bi pac ti druzga najdla in bi bli kolegi se naprej ne pa d bi te slepila tko k sta te do sedaj!
noben od teh dveh te ni vreden!
je se dovolj prijateljic – dobrih in tipov zate!
zivljenje tece dalje!
prvic zavedi se da nisi sama kriva
Tudi meni se je to zgodilo,bilo je dolgo prebolevanje en let ali nekaj takega.
Poklicala sem njo kaj se dogaja,ker mi na prvi pamet ni nic drugega prislo kot “to je nekaksna pomota”.
Nakar mi je modelka vrgla dol telefon in mi rekla prasica.Ugotovila sem da je bila ljubosumna name ves cas.(ker njo ni nihce nikoli pogledal ker roko na srce se ni znala obnasat itd itd)
Tko da tle smo opravl.Tip se je neki zgovarju da sm ga napsihirala z svojo ljubosumnostjo,smeha no ****, valda sm bla skoz zivcna ker sm slutla neki,sam ni mi blo jasn zarad kolegice.Skratka model totalna meduza brez hrbtenice .Skoda mi je 4 let ko sem bila z njim.
Lahko ti recem hvalabogu da se je to zgodil.Znebila si se tipa glupga pa se nevredne kolegice.Prebolevanje bo pekel.Pa kaj.
Slabse bi bilo ce bi bila se naprej z njim
Zapomn si pogovor z njim je navadno sranje,Za take stvari ni izgovorov.
NI!!!!
“sm bla skoz zivcna ker sm slutla neki,sam ni mi blo jasn zarad kolegice”
Od mojega kolega ženska je tudi kar nekaj živčna, pa sluti, pa se boji, pa ti garantiram, da vse kar sluti je v njeni glavi, dogaja se čist nič ne. Na koncu, ko bo človeku dopizdlo, če bo do tega prišlo, bo pa verjetno ona tudi rekla:”saj sem vedla, skoz sem slutila”. Da se ni tebi to zgodilo?!
Forum je zaprt za komentiranje.