Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Praznični koncerti v Lj.?

Praznični koncerti v Lj.?

Ali že kdo kaj ve kateri bendi bodo kaj igrali zadnji teden pred novim letom v Ljubljani,pri Prešernovem spomeniku in ali boste zadnjo noč preživeli tam?

ja za novo leto bomo tam čeprav smo iz čist drugega konca Slovenije 🙂 kere skupine pa bodo pa se še nismo pozanimali…

No pa ti lahko pomagam 🙂

takole bo

Na prešernovem trgu …..avia band
ljubitelji jazza mislim da bo pred magistratom Miha Jazbinšek s svojim bandom

na kongresnem tole bo pa juhuhu
Tabu ( moj omiljeni band tuki ) pa Alja s skupino in pa šank rock in to je to . Zdej mi reci ,da si vesel 🙂
lp

Najlepša hvala draga Lady.Super si.Lepo je ,da imaš rada trši rock,kot jaz.To bo žurka.LP.

KONCERTI NA PREŠERNOVEM TRGU
26. 12. do 8. 1., vsak večer od 20.00 do 22.00
Praznični spored na Prešernovem trgu tradicionalno zaznamujejo nastopi pevcev in skupin zabavne glasbe. Letos bo program nekoliko bolj raznovrsten kot prejšnja leta. Za vse, ki si decembrskih večerov ne želite preživljati doma, je to dobra priložnost, da se srečate s prijatelji in znanci in obenem uživate ob zabavnem programu.
Spored:
26. 12.: etno skupina Katalena
27. 12.: surf rock skupini Bananas in Bitch Boys
28. 12.: uspešnice 80-tih in 90-tih v izvedbi skupine Rock Partyzani
29. 12.: Slavko Ivančič s skupino
30. 12.: ska zasedba The Pokerheads
1. 1.: dixieland zasedba Ljubljanske korenine
2. 1.: pop rock skupina Mef in NOB
3. 1.: etno skupina Ethnodelia
4. 1.; Petar Ugrin trio in Alenka Godec (avtorska glasba in svetovne uspešnice)
5. 1.: skupina Belfast Food (irski folk in rock)
6. 1.: trobilna zasedba Dej še litro
7. 1.: popevke in evergreeni v izvedbi Tri Big Banda s solisti
8. 1.: Anika Horvat s skupino

SILVESTROVANJE NA PREŠERNOVEM TRGU
31. 12. od 21.00 do 2.00
Spored silvestrovanja na Prešernovem trgu je namenjen najširšemu krogu obiskovalcev in je zasnovan tako, da se bodo zabavale vse generacije. S Prešernovega trga se ponuja tudi najlepši pogled na ognjemet, ki bo ob polnoči z Gradu razsvetlil nebo nad Ljubljano in oznanil vstop v novo leto.
Nastopajo:
Avia Big Band s pevko Jasmino Cafnik, plesno vokalna skupina Select.

SILVESTROVANJE NA KONGRESNEM TRGU
31. 12. od 21.00 do 2.00
Spored silvestrovanja na Kongresnem trgu je namenjen predvsem mladim in prinaša nastope najbolj popularnih slovenskih izvajalcev zabavne glasbe.
Nastopajo:
Alya s skupino, Šank Rock, Tabu.

SILVESTROVANJE NA MESTNEM TRGU
31. 12. od 21.00 do 1.00
Silvestrovanje na Mestnem trgu je tradicionalno namenjeno nekoliko zahtevnejšemu občinstvu. Na svoj račun bodo prišli ljubitelji jazza, swinga, dixielanda in zimzelenih melodij. Spored bodo odlikovale dobro odmerjene glasbene improvizacije.
Nastopajo:
Miha Jazbinšek z legendami in s solisti.

Sem ga mal polomila. V bistvu je to za novoletno noč. Ti si pa spraševal za zdej . Sem vidla ene bande tam ob ljubljanici včeraj nasprot mačka . Ne vem kdo so , so pa špilal fajn. Sej poslušam tud še kej drugega 🙂

Ma vseeno,saj me še bolj zanima zadnja noč.Kako pa je kaj okrašena stara Lj?Je romantično?

Najlepša hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close