Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nespoštovanje

Nespoštovanje

Kaj bi si mislili, če bi vaš tip s katerim sta skupaj 2 leti vedno kadar bi vi kaj rekli čez njegovo bivšo, jo on začel branit, pa govorit, ne ni ona čarovnica ampak si ti. Jest imam to za žalitev in nespoštovanje in tak tip po moje ni zrel za resno zvezo, oz. naj se lepo vrne k svoji bivši če mu je bilo pri njej tako lepo.

“ne ni ona čarovnica ampak si ti”

Sej ni fer, da šimfaš čez njegovo bivšo. Meni ne bi bilo všeč, tudi če bi sama isto mislila. Če je preteklost, jo pusti tam.

Tale stavek me malo moti. …ampak si ti… Če tako misli o tebi, zakaj si z njim?

Ni prav , da govoriš čez njegovo bivšo. Sigurno ne . Pravzaprav to niti ni lepo , še manj pa tvoja stvar ..

Meni bi to rekel enkrat IN
Nikoli več !

Enkrat, ampak to že ful dolgo nazaj ko sva bila skupaj šele kake dobre pol leta, sva jo enkrat srečala v diskaču in on se je šel z njo pogovarjat malo stran od mene, mene je pa kar tam pustil da sem ostala sama. Potem, ko je pa enkrat mene moj bivši klical po telefonu, je pa on govoril o njemu da je prfuknjen in kreten… Potem sem pa pač še jaz rekla par besed čez njegovo bivšo in se je ful zavzel za njo. In tega nikoli nisem čisto pozabila in tako od takrat naprej včasih čisto iz lufta kaj omenim njegovo bivšo in rečem kaj čez njo, ker me zanim kako bo odreagiral. In če bi bil taprav dec, oz. če bi mu bilo kaj do mene, bi rekel da naj neham provocirat in da sem otročja in bi se pač obrnil stran ne pa da se potem postavi v bran bivši in začne potem on mene žalit. Ker to bi jaz naredila. Saj vem da je vse skupaj otročje, ampak mogoče bom pa na ta način zvedla nekaj kar bi lahko zvedela takrat, ko bo že prepozno, pa ne mislim na to, da se videva s svojo bivšo, ampak na to da ni resen oz. sposoben resne zveze, ali pa da mu je premalo do mene.

Vem da ni to moja stvar, ampak ravno tako ni moj bivši njegova stvar, jaz nikoli nisem šimfala bivših punc od tipa, samo če nekdo šimfa mojega bivšega pa jaz sigurno ne bom dolžna ostala, pa kakršnokoli mnenje že imam jaz sama o svojem bivšem.

em…. sej ne, da bi hotel bit žaljiv, ampak……kolk sta pa vidva s tvojim tipom stara???? ker men se tole zdi mal otročje…. tko iz tvoje strani, kot tudi iz njegove…….. pusti preteklost preteklosti in živi za danes…….. če pa kdo od vaju tega ni sposoben naredit, potem pa ne vem, kaj sploh še počneta skupaj…….. pa ne to vzet kot šinfanje, ampak kot razmišljanje….

LP

Remedy

No nisva še lih tolko stara, je pa res da je to otročje. Sej jest tut ko sem bila 15 let stara nisem bla takšna da bi govorila, tvoja je pa bedna moj pa ne, pač nisem po značaju takšna, sem se pa nekako navadla, da nikomur ne ostanem žaljivke dolžna, pa čeprav to ni vedno najbolj pametno. Sej drgač je on kul pa tut boli mene za njegovo bivšo, samo človeka pa vseen mal prizadene, če se nekdo ki ga imaš rad takole proti tebi obrne. Pa sej ne da sem pričakovala, da bo zdej on rekel, ja sej imaš prav lubica, ona je res čarovnica. Sam vseen ni treba pol tkole lastne punce začet zmerjat.

hja….. maš prav…..ampak se moraš vprašat: ZAKAJ on to počne?
a) zato, da bi te naredu ljubosumno
b) da bi te užalil
c)ker je še vedno zaljubljen v bivšo
d) mogoče obstaja še točka d, ampak se jo jst zdele ne spomnem :)))

u glavnem: če je odgovor b) ali c), potem nimaš kaj tuhtat, ampak samo naženi…….pri c) samo tolk: tipi veliko dlje prebolevamo kot ženske…….. in to mislim: VELIKO DLJE!!! . če je pa odgovor a), pol si pa isto tko v riti, ker to pa lahko pomeni en kup stvari:
1. ali je nesamozavesten,
2. ali je ljubosumen, pa poškuša tut tebe naredit ljubosumno (da bi kao ti videla, kako je njemu – lastnost “motenih” oseb)
3. ali je sadist (verjetno ni treba posebej povdarjati: ni dobr)
4. tut štirka obstaja, ampak: Guess what! …… se zdele ne morm nič pametnega spomnit

tko da…. se je za zamislit….. če te zdele moti, potem te bo v prihodnosti še bolj, če se seveda ne bosta po odraslo pogovorila o teh stvareh.

aja!! sem se spomnil se možnosti d) (pri zgornji razčlenitvi)

d) je mamin sinček – posledično je mama najbolša, punca pa nikoli nič ne ve. Poleg tega, kake tečne mame rade rečejo….. tista prejšnja tvoja mi je bla pa bolj všeč –> I EVO tvoj tip to ponotranji in si misli, da se ti ena nula v očeh njegove mame

opcijo d) ne tko na izi uzet, kot se bere….. zna bit kaj na temu! malo premisli

LP

Remedy

Itak vidm da se morm vmešat:

Če on pluva po svoji bivši je to itak normaln…

Če to delaš ti, pa v bistvu ne pljuvaš po njej, ampak po njem – v stilu:

idiot trapast, kako si sploh mogu bit s tako kozo

in sevede obratn

Tko simpl…

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

No kaj pa vem, pomoje je tko, on je enkat čez mojga, jest pa pol nazaj čez njegovo (ampak fora je pa v tem, da jest iz njegovga pripovedovanja vidim da sta karakterno njegova bivša pa moj bivši precej podobna). No ampak dokler je ostalo pri šimfanju karakterja je blo še kul. Pol sem pa jest enkat vidla njegovo bivšo, pa je bla fuuuul debela, pol sem pa tko ene parkat (kaj pa vem mogoče malo iz zlobe- pač trenutki slabosti, sej drugač nisem taka da bi ocenjevala ljudi po izgledu, sam k je bla lih bivša, pa mi je tko mal… no sej veš kake smo včasih ženske) in tut on je reku da včasih ni bla taka, no sej nima veze kaka je bla včasih. No in ko sem pa začela mal kritizirat njen videz je pa začel proti meni tolčt pa njo brant, ker on je pa ful tak da dosti da na videz, pa mu je blo bedno, ker pač itak da noben noče da bi drugi mislil da si nekoč hodu s spako. (ok no ne lih s spako, recmo z neapetitlih človekom) In u bistvu je on mogoče samo branil svoj okus za ženske, jest sem pa to dojela kot da brani prav njo. Njegovi starši me imajo ful radi in nekako gledajo name kot na bodočo snaho, še njegov fotr je reku enkat kr pred mano hvala bogu da si se znebil tiste p*asice, pa sploh te ni imela rada. Pa tut fant je dost tko čez njo govoru (sam nikol pa čez videz). Sej zdej se o bivših več ne pogovarjava, ker kar je blo za rečt čez njih oz. o njih sva že povedala, samo mene je vedno potem nekako zbodlo da ko sem jest kej čez njen videz rekla je takoj se zanjo potegnu pol sem pa začela vsake tolko tko mimogrede čisto iz nič tko rečt pač da mi je ona grda, ker me je zanimal če jo bo branu al bo reku, ma dej otročja si. Pa jo je vedno branu. Sej vem da sem sama kriva, ker se praskam tam kjer me ne srbi pa brezveze drezam, samo rada bi enkat doživela, da se nebi tko zanjo potegnu. Pa nej se potegne za zdejšnjo punco ne pa za bivšo pa kakršnakoli je že bila.

Ja imaš prav. No fajn da smo mal predebatiral, mogoče sem imela na to mal napačen pogled, oz. sem gledala situacijo samo iz svojega zornega kota.

“Sej vem da sem sama kriva, ker se praskam tam kjer me ne srbi pa brezveze drezam, samo rada bi enkat doživela, da se nebi tko zanjo potegnu. Pa nej se potegne za zdejšnjo punco ne pa za bivšo pa kakršnakoli je že bila…”

Saj imaš prav, samo to definitivno ni način pri katerem lahko upravičeno pričakuješ, da se bo “za tebe” potegnil. Ne vem, ali ne razumeš, da je on s to bivšo hodil ker mu je bila všeč, ne pa zato ker bi bila grda. In verjetno si tudi zdaj o njej ne misli nič slabega, na kar bi v bistvu morda lahko bila celo ponosna ti, saj veš da tvoj tip ni nek maščevalen bedak. S tem, ko grdo čez njo govoriš, v bistvu žališ njega in jasno ne moreš pričakovat, da te bo pri tem zagovarjal, ne moreš. Je zelo malo možnosti. Še sploh, če je ti ne poznaš. Pa kaj sploh drezaš v njegovo preteklost no? Ti ni dovolj da je zdaj s tabo? Ga hočeš nagnat nazaj k bivši, ker nekaj takega delaš pa ne vem če se zavedaš?! Saj vem, to je zato da boš potem lahko rekla:”saj sem vedela da mu več pomeni kot jaz”. Poznam ta tip nesigurne ženske. Ampak saj mu ti celo pomagaš pri tem, namesto da se bi osredotočila na vaju zdaj. Pa če veš, da je otročje, zakaj hudiča to delaš?!!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

TO, DA NJEGOVA BIVŠA NI BEDNA, TE, NEBI SMELO MOTITI. TO POMENI, DA SI NE IZBIRA BEDNIH IN TAKO TUDI TI MOGOČE NISI BEDNA.

Jaz lahko samo povem iz lastnih izkušenj, da mene moti, če moj fant govori, kakšen bebec je moj bivši, ker ne glede na to, da nisva več skp, enkrat sva pa bila in takrat sem ga imela rada in tega se hočem spominjat na lep način, ne pa tega, da sem bila takrat jaz neumna, ker sem bila s takim bebcem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close