Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zdej pa mene neki zanima…

Zdej pa mene neki zanima…

Tole bi sicer bolj pasalo na moški čvek, ampak itak vsi vemo, da je tukaj več dedcev kot tam, glih tko pa vemo tud, da ga babe ravno tako ne pljunete ravno ven…

Torej:

Zakaj je kuglca v piksni Guinessa?

Remedy ma teorijo, da zato da se bl pen al neki tazga…

Moja teorija pravi, da zato da bl počas teče in se LEPŠ pen…

A ma še kdo kakšno teorijo?

A mogoče kdo celo VE?

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

A ti se od vceraj nalivas?

Men se ni treba nalivat, jest sam še dolivam. Ampak, kwa ma to zveze s topikom? A morte čist vsako resno temo posvinjat?

Mene tudi to zanima. Če se komu da, bi lohk poslal mail na Guiness, bojo ziher vedeli razložit.

Evo, Ksiht, to sem našla med FAQ na njihovi spletni strani!

How does the widget work?

The widget is a plastic moulded device that sits on the top of the contents of each can of GUINNESS® Draught. When the can is opened, a small amount of beer and nitrogen, trapped in the widget, is forced out through the beer, which creates the famous creamy head that you find on a pint of GUINNESS® Draught served in a pub. The widget gives GUINNESS® Draught in cans the taste and texture of a pub-poured pint at home.

Zadovoljen?
Vidiš, babnice smo bolj iznajdljive od dedcev!

Pozdravček
La Luna

Itak si špilferderber… Zakw mislš da desci gledamo fuzbal? Lohk bi tud čez dve ure na txt rezultat prebral… Kdor išče cilj bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi… al tko nekak… 😉

A, idi v rit!
Trdiš, da hočeš resen odgovor, podkrepila sem ga s podatkom, pa ti spet ni prav!
Kaj bi pa ti zdaj sploh rad?
(Razen piva, seksa in nogometa…)

Sej Ksihtu ni nikol nič prav.

____________________ Fantasy does not deliver.

A!? A!? A!?

Sem ti rekel, da zarad tega, da se lepše peni…….. sicer je pa pir samo pir….. boli mene, al se peni al ne…… samo da prbije! :))))

LP

Remedy

…zgleda da sem nalezu…

Bohve kje?

Ja, La Luna…. tole se pa morm strinjat s Ksihtom…….. mal si zamorila, da si odgovor podala že v tako zgodnji fazi pogovora…. :))) Če nebi tega naredila, bi se zihr še ene 3., al pa 4. tipi prikazali, pa bi se lahko pol na smrt skregali, zakaj je kuglca v pivu…..tko kot se za dece spodobi! Da se kregamo zarad čist nepomembnih stvari!!! tko pa……. kot vedno….. ženske zamorite žurko

:)))))

LP

Remedy

Ksiht:

a se ti zavedaš, da midva (vsaj jst ) večino časa zabijeva na Ženskem Čveku???? ……. namest, da bi se na moškem čveku pogovarjali, kako je treba kak motor šraufat, pa kdo je zmagal na fuzbalu učeraj, pa ktero je kdo nategnil, pa take “moške” stvari……. Jst bi se malo zamislil, če bi bil na najinem mestu…… postajava “babjeka” :))))

LP

Remedy

Klinc vaju gleda, kregajta se sama, grem se kulirat na jogo.

Pa-pa in veliiiko globokih misli želim obema!
Pa veliiiko bobrega pira!
(Seveda pa bom kasneje pošpegala, o čem sta debatirala!)

hehe

ti se kr jogiraj….. sam, da te pol zvečer ne bo vse bolelo, pa boš šla spat, pol bova pa s Ksihtom morala na forumu tvojga deca prenašat…… :)))

LP

Remedy

Temu se dons reče metroseksualec.

Jest visim tuki sam zato, da bom zvedu s čim nej se enkrat za vselej znebim kocin…

polij se z benzom, pa zahaci… verjem…. ne boš mel nikoli več težav s kocinami……

Kar se pa metroseksualcev tiče: jst jih FUL sovražim, ker vsi mislijo, da so lepši od mene.. :))))

LP

Remedy

Jest jim pa vrnem milo za drago: Mislm da sem lepši od njih, pa majo!

Po mojem je šla gledat na stran 223 in ugotovila, da more še mal potrenirat…

:))) metroseksualec?
METROSEKSUALCI so sodobni moški, ki se jim zdi zunanji videz zelo pomemben in ves čas skrbijo, da s svojim videzom naredijo kar se da pozitiven vtis na ljudi. Metroseksualci NISO homoseksualci, kot mnogi menijo, oziroma jih tako ocenijo glede na njihovo skrb za svoje telo. Ti ljudje so samozavesni in tako tudi delujejo, kar je ključno za uspeh na njihovem področju.

a je to to al sem butnila v temo?Se opravičujem,ampak prvič slišim to besedo pa če mi kdo razloži ,kdo so to prosim?

ampak La Luna, se moraš zavedat, da če midva dobiva tvojga deca v roke, pol bo jutr zjutri tolk zmešan kot sva midva :)))) Tko da pomisli, preden mu rečeš NE! Pa na Figurae Venere pozab…… ti mu sam reč: YES MASTER! pa bo najbolj vesel…… vsaj jst bi bil…… no ja….. sicer pa ne vem, ker sem še vedno devičnik…. 🙂

LP

Remedy

ne, ne…. si kr zadela….. u glavnem, če povzamemo z eno besedo vse, kar si ti o teh ljudeh napisala: PEDRI……

sicer je pa malo metroseksualca v vsakem od nas…….. če bi mel tko dolgega, kot ga ima Kurec24cm, pol bi tut jst verjetno sam sebe nažigaval v rit, ker bi se sam sebi zdel tolk lep….

:))))

LP

Remedy

Drgač je pa tuki ene sorte catch 22…

Na moškem čveku ni dedcev, ki bi debatirali o šraufanju avtomobilov
na moškem čveku so v glavnem babe, ki iščejo desce, ki bi jim šraufali avtomobile, ki jih seveda ni tam, ker so vsi na ženskem čveku, kjer iščejo babe katerim bi šraufali avtomobile

no ne vem, a je to catch 22 al pa sam napaka v konceptu?

Oziroma Kako najti črno mačko v temni sobi brez oken in vrat? Še bolj natančno – kako hudiča je mače sploh prišlo v sobo?

Pr ns jih ni, ker še nimamo metroja…

Kje si pa ti najdu mačka, če se pogovarjamo o ženskah, ki majo rade metroseksualce? (midva tuki odpadeva avtomatsko) :))

A si mački kak simbol za metroseksualce, al pa za tipe, ki se pogovarjajo o šraufanju motorjev??? :))

LP

Remedy

Od kuglce v piru do mačka u sobi.

A se men sam zdi al sta zašla s teme?

:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close