Najdi forum

orka

A bi kar tko mal počvekale,če si že posodo pomila?

Valjda, da sem jo pomila (čeprav mi je dol visel), kdo jo pa bo. Sicer buljim v en film na popu, kjer se punca iz stiske reže po rokah, nogah…no, njeno mamo bi zadavla, pa pustmo to. Bom z veseljem skakala pred računalnik, da vidim, kaj si napisala:-)))) So mi všeč tvoji posti.

____________________ Fantasy does not deliver.

A je po resnični zgodbi?Takih ne maram gledat,me preveč prizadane.Čeprav če začnem,pa kar bulim do konca.Rajš mam kakšno akcijo,fantastiko,komedijo
Ti kar v miru glej

oh….. kako sem osamljen….. jst bi se tut s kom pogovarjal…. pa se nimam s kom….. smrk smrk……….

Eh, ne, mi je tale chat s tabo bolj privlačen. Če je po resnični zgodbi ne vem, sicer je pa pri butastih Američanih tako skoraj vse po resnični zgodbi. Me pa čist po babje zanima, koliko pribl. si stara, imaš kaj otrok? Jaz sem, no, da ostanem še vsaj malo anonimna, med 30 in 40 in imam sina najstnika.

Remedy, spoki se dol!

Enako-med 30 in 40.Tud jaz mam sina najstnika,pa ne sam enga.Tolk zaenkrat.

Matr, sem kar slutila, da imava še kaj skupnega. In kako kaj tvoja pijavska “prijateljica”?

Lejga,kolk si firbčen R!

Ravno včeraj sem eno uro poslušala njeno jamranje.Sem že kar mal sita,ker ona pa mene sploh ne sliš,če kaj pojamram.Zdej se mi je
že parkrat zgodil,da sem jo poklicala,pa ni nikol mogla govort,ker da ma obiske.
Drgač sem pa jaz tud kr slutila neki…
Mi pa en mulc mal traparij zganja-16 bo.

Jaz lahko čitam in kaj povem?

mamama, sori, sori, sori, mož je prišel domov in se z “nujnim delom” zabetoniral pred računalnik. Ej, kako te štekam s to kvazi prijateljico. Mene je včeraj pokliclala njena tamala, če pridem na en njen nastop in sem potem v službo poklicala njeno mamo, če greva skupaj. Ni slišala klica, poklicala me je zvečer, ko je blo že vse mimo. In beri – kako je kaj? jaz – ne preveč dobro, sem v stiski. ona – pridi k meni, jaz – ne morem, ona – a je vsaj tvoj sin doma, jaz – zakaj, ona – mi mobitel neki nagaja, ga je treba zrihtat….Spet me je poklicala samo, da bi ji neki zrihtala. KO JO JEBE!!! Upam, mamama, da še bediš in da ne boš mislila, da sem te ignorirala.
Kar se pa tiče tvojga mulca – moj je bil pravkar 16 in je super fant, len ko fuks sicer, a moram vso svojo energijo, ki mi je še preostala, vložit v to, da ga držim v stanju, kjer ne bo PREhudo zabluzil. Kaj se dogaja s tvojim?

Skupinski – čitate lahko vsi in vsi lahko kaj poveste. Forum je free. Z Remedyjem se malo hecamo.

Ej,čao.Ni problema,včer je tud moj mož zvečer prišel domov,pa ponavad vpraša če je on na vrst za računalnik.
Mulc je pa tud naš len kot tvoj,pa še površen povrh.Preveč hitr je z vsem zadovoljen,pa mal predolg jezik ma.Če ni skrivnost,kaj bo ko bo velik?
Drugač mam pa bol mal cajta na netu bit,pa tud ne vem kakšen ekspert zanj nisem.Na srečo je tavelik mulc računalničar,pa mi kaj pove.
A mož nič ne godrnja če ponočuješ?Sem vidla da sta kar debatirala z R-em.
Aja,jaz pa zdej 3 leta ne kadim.

Hojla! Tamal hodi na gimnazijo in nima pojma, kaj bu jutr sam s sabo, kaj šele, ko bo velik. Sam da bo mel dost dnarja… Mož ne godrnja, ker spi, sicer pa ne pišem na forumu nič takega, kar bi lahko bilo nelojalno do njega. Blagor ti, da si lahko nehala kaditi. Jaz sem že nekajkrat probala… Ampak zaenkrat mi je to pač neki, v čemer uživam, že tak mam drugih problemov zadost, da bi se še s tem ubadala. Piši še kaj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close