Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Jasnovidka Sara

Jasnovidka Sara

Živijo, ali ima katera kakšne izkušnje z Jasnovidko Saro ?

Lep dan vsem , S

A res še nobena ni bila pri Sari ???

VPRAŠAJ SARO 🙂

Ja, piše po mailih, vsak mesec znova bom obogatela…itn. Mal preberem pol pa zbrišem njene maile. Zakaj sprašuješ?

sara pa ne piše mailov, jo osebno poznam in si čist v temo brcnila s temi maili.

No in kakšne so izkušnje ?

Sem že pisala enkrat – kopiram:

Jaz imam izkušnje z vedeževalko Saro, če misliš to žensko iz Šiške. Bila sem pri njej kakšne 3 mesece nazaj, pa me ni čisto prepričala. Povedala mi ni nič za preteklost, pa tudi za prihodnost ji nisem preveč verjela in je to ženska opazila in totalno popizdila. Na koncu mi je rekla, da ji ne verjamem samo zato, ker mi ni povedala tistga kar sem hotla slišat.

No sestri pa je uganila vse za nazaj, tko da ne vem. Bo pokazal čas, pa bom videla kako pa kaj bo.

jaz sem bila prvič pri njej pred skorad 10. leti in pol sem jo videvala na radiu kjer sem jaz delala, ona pa gostovala in kar je meni povedala, se je uresničilo, je pa res precej direktna kar ene zmoti. vprašanja morajo bit konkretna brez dajanja kakšnih podatkov, samo golo vprašanje. ne vleče iz ljudi podatkov da bi si z njimi pomagala. je pa res, da se včasih kaj zdi hudo nesmiselno, čez čas pa zadeva najde svoj smisel. jaz jih kr neki poznam ki na vsake toliko let znova zavijejo k njej.
je pa narobe, ker ljudje kr neki pluvajo tuki gor, pa niti sami koga ne poznajo, ampak so nekje neki slišal in dejmo pluvat po človeku.
ne bit taki 🙂

no jaz pa sem jo klicala na radio zeleni val+++ bila je gostja, no saj mi je nekaj res povedala…ampak ko ji nisem več mogla potrdit, kar je ona govorila me je prav na hitro skenslala…ampak pravjo da je zelo dobra,, ampak pri zelo konkretnih vprašanjih????cao

Je to ta, ki govori hrvaško? Če je, sem jo ravno danes poslušala po radiu. Eni ženski je res direktno zabila nekaj za njenega fanta, da me je kar začudilo, bogo žensko pa tudi.

LP!

ina.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close