Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pralni stroj

Pralni stroj

… je očitno ena hudo misteriozna zadeva.

Sm hotu dobit en univezalen odgovor, pa ga očitno ni… Zakaj na forumu?

V resnici poznam n žensk, pri čemer ta n ne gravitira proti ležeči osmici, ampak je najbrž bližje pokončni. Itak nisem štel… Skratka, recimo, da je tukaj malo večji vzorec…

Ampak, rezultat je čist isti. Ženske očitno po občutku namečete nekaj skupaj, prtisnete (spet po občutku) par knofov, pa je kr je. Ponavad rata, občasno pa kakšna najljubša jopica potegne ta kratko… Itak iz izkušenj vem, da je takrat kakršenkoli drugačen komentar kot “Sej je itak nisem maral nosit” čisti samomor.

Pa sem hotel priti stvari do dna.
Valjda ste me obtožil, da se zajebavam…
Itak.

Torej, kaj sploh še ostane velikim?
Samo to, da se hvaljo z velikostjo…
Itak.

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

Mogoce bi mogu pa bl natanco opredelit sivo barvo…misje siva k barvnemu perilu…granitno siva k temnemu perilu. 😉
Ene zenske pa tud iz mascevanja zaperejo perilo..men je sestra cist nove tangice nebesko modre barve zaprala v drekasto sivozeleno bravo…

www.studentarija.net

Razlika med spoloma? Evo je… siva je siva…

Kako gre že tist? Breskev ni barva!

Vidš, ampak tole mi je pa dal mislt… Namenoma? Da bi se znesla nad NAJLJUBŠO JOPICO?

Strah me je blo že zdej… ampak od danes dalje me je pa GROZA…

Hahhaa no nism te mela nemana prestrasit..to je bla bl opomba. Dvomim da se tovja tko znasa nad tabo ker ni tko otrocja kt moja sestra..razen ce si ji res kej zlobnga naredu. 😉

In da bos vedu za zenske je marelicna barva ja.. 😉

www.studentarija.net

V resnici poznam n moških, pri čemer ta n ne gravitira proti ležeči osmici itd.

Ampak, rezultat je čist isti.

Itak iz izkušenj vem, da tud če kaj zajebem, razen “Sej je itak nisem maral nosit”, ne bom niti slučajno slišala.

Pa če še bolj zajebem, nič ne pomaga. Pa če še drugič ali tretjič zajebem. Nič. Še nikol mi ni noben reku, da bo pa od danes dalje rajš on pral. Pol je pa vseeno ali zajebem ali ne.

Ja pa naj si sami perejo

Kdor si sam gat ne pere, se nima kaj za prtožvat.

OK, nisem hotu tega poudarjat, ampak itak smo pršli do tega…

Vsaka kritika je nesprejemljiva oz. razlog za prepir… ? A ste popolne? Očitno, al pa vsaj mislte da ste…

Če ti ni kej prov, se pa jebi… itak, da bi se, pa nisem K24… tko da, to itak odpade.

Pol pa tuki poslušamo jamranje, da ni komunikacije.
Sej jo itak nočte – pogovor, kot ga povprečen dec, vsaj po mojem, razume, je izmenjava mnenj. Ne pa pritrjevanje ženskemu mnenju z drugimi besedami. Itak, da ne laufa, sej ne more…

OK, ne bom več težil, grem nazaj na RTFM

Pečico sem že obdelu, pomivaln stroj itak od rojstva obvladam, torej tud tale čudna kibla v kopalnici ne more bit tak bavbav…

p.s.
Sperma je v banki…

Kdaj pa je banka odprta?

A maš spet polna usta?

A tebe pa hitro mine strpna izmenjava mnenj?

a) kje ti vidš nestrpnost?
b) itak sm napisu samo izmenjava, ne pa strpna izmenjava
c) a še prašata ne smem več?

A) v tvojem vprašanju berem polno nestrpnosti
B) prepir – nestrpna izmenjava mnenj. napisu si, da se nočeš prepirat
C) vprašaš lahko karkoli. pri izmenjavi mnenj, kjer ne gre za prepir, tudi v obliki vprašanj, pa je vsako provociranje brez potrebe odvečno

ps
kaj kupuješ nov pralni stroj?

a) eno čvekanje od včeraj si zgleda zgrešila
b) a sem res to kje napisu? Itak je tud prepir izmenjava mnenj.
c) aha, vprašam lahk kr kol, samo vprašanje ne sme bit provokativno. kaj je provokativno odločate ženske

ps
Na vod čutm, da je tole provokacija…

A) zihr kej pomembnega
B) maš prau. ne vem zakaj mi ni do prepiranja – no do glasnega izmenjevanja mnenj in mahanja z rokami po luftu
C) vse me lahko vprašaš – naivni ne ločimo provokacij od ostalega

ps
glej C)

a) itak
b) itak
c) itak

p.s.
Itak… :))))))))))))))))))))))))))))))))

kreganje je dobra stvar, če je konstruktivno.. če je pa samo sebi v namen, pol pa brez veze, da sploh kdo usta odpre……tolk o kregariji.

zdaj pa na vprašanje:

pralni stroj: pr nas pere tisti, ki odnese košaro z umazanim perilom k pralnem stroju in je ta poln… če me razumete 🙂 ker sem malo zakompliciral……. ampak men še ni taka muka dajat perila v pralni stroj, ampak mi je hujše pol, ko ga moram obešat. Ksiht: TO moraš izpostavit!!! OBEŠANJE! mi gre na kozlanje……… ponavad obešam perilo glih takrat, ko je na TV kak dobr film, al pa smučanje, al pa formula…… za znort!

pomivalni stroj: če povem po pravici, ga sploh ne znam uporabljat……. ker se nisem nikoli zatopi v tistih 5 knofkov – kaj kteri pomeni. Če je kaj za pomit, potem pomijem na roke… s Pril Balzam- om, da so moje rokice potem ko dojenčkova ritka :)))

LP

Remedy

je sušilc… Itak ne vem, kwa komplicirate s tem obešanjem…

Drgač pa, glih to k si reku gre men na k… Men je u bistvu vseen kdo pere, sam da se ve kdo… kwa kdo dela pa kdo j za kej kriv. Ne pa da ti zafukajo najljubšo jopico poj pa rečejo – zakwa pa ti ne pereš…

Čeprav, če dobro premislim, to niti ni slaba taktika… Bom začel s tem jutr v službi. Če komu kej ne bo všeč, bom reku: jebise pa si sam šraufej svoj računalnik, če ti niso všeč korejski fonti v wordu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close