Pralni stroj
… je očitno ena hudo misteriozna zadeva.
Sm hotu dobit en univezalen odgovor, pa ga očitno ni… Zakaj na forumu?
V resnici poznam n žensk, pri čemer ta n ne gravitira proti ležeči osmici, ampak je najbrž bližje pokončni. Itak nisem štel… Skratka, recimo, da je tukaj malo večji vzorec…
Ampak, rezultat je čist isti. Ženske očitno po občutku namečete nekaj skupaj, prtisnete (spet po občutku) par knofov, pa je kr je. Ponavad rata, občasno pa kakšna najljubša jopica potegne ta kratko… Itak iz izkušenj vem, da je takrat kakršenkoli drugačen komentar kot “Sej je itak nisem maral nosit” čisti samomor.
Pa sem hotel priti stvari do dna.
Valjda ste me obtožil, da se zajebavam…
Itak.
Torej, kaj sploh še ostane velikim?
Samo to, da se hvaljo z velikostjo…
Itak.
V resnici poznam n moških, pri čemer ta n ne gravitira proti ležeči osmici itd.
Ampak, rezultat je čist isti.
Itak iz izkušenj vem, da tud če kaj zajebem, razen “Sej je itak nisem maral nosit”, ne bom niti slučajno slišala.
Pa če še bolj zajebem, nič ne pomaga. Pa če še drugič ali tretjič zajebem. Nič. Še nikol mi ni noben reku, da bo pa od danes dalje rajš on pral. Pol je pa vseeno ali zajebem ali ne.
OK, nisem hotu tega poudarjat, ampak itak smo pršli do tega…
Vsaka kritika je nesprejemljiva oz. razlog za prepir… ? A ste popolne? Očitno, al pa vsaj mislte da ste…
Če ti ni kej prov, se pa jebi… itak, da bi se, pa nisem K24… tko da, to itak odpade.
Pol pa tuki poslušamo jamranje, da ni komunikacije.
Sej jo itak nočte – pogovor, kot ga povprečen dec, vsaj po mojem, razume, je izmenjava mnenj. Ne pa pritrjevanje ženskemu mnenju z drugimi besedami. Itak, da ne laufa, sej ne more…
OK, ne bom več težil, grem nazaj na RTFM
Pečico sem že obdelu, pomivaln stroj itak od rojstva obvladam, torej tud tale čudna kibla v kopalnici ne more bit tak bavbav…
p.s.
Sperma je v banki…
a) eno čvekanje od včeraj si zgleda zgrešila
b) a sem res to kje napisu? Itak je tud prepir izmenjava mnenj.
c) aha, vprašam lahk kr kol, samo vprašanje ne sme bit provokativno. kaj je provokativno odločate ženske
ps
Na vod čutm, da je tole provokacija…
kreganje je dobra stvar, če je konstruktivno.. če je pa samo sebi v namen, pol pa brez veze, da sploh kdo usta odpre……tolk o kregariji.
zdaj pa na vprašanje:
pralni stroj: pr nas pere tisti, ki odnese košaro z umazanim perilom k pralnem stroju in je ta poln… če me razumete 🙂 ker sem malo zakompliciral……. ampak men še ni taka muka dajat perila v pralni stroj, ampak mi je hujše pol, ko ga moram obešat. Ksiht: TO moraš izpostavit!!! OBEŠANJE! mi gre na kozlanje……… ponavad obešam perilo glih takrat, ko je na TV kak dobr film, al pa smučanje, al pa formula…… za znort!
pomivalni stroj: če povem po pravici, ga sploh ne znam uporabljat……. ker se nisem nikoli zatopi v tistih 5 knofkov – kaj kteri pomeni. Če je kaj za pomit, potem pomijem na roke… s Pril Balzam- om, da so moje rokice potem ko dojenčkova ritka :)))
LP
Remedy
je sušilc… Itak ne vem, kwa komplicirate s tem obešanjem…
Drgač pa, glih to k si reku gre men na k… Men je u bistvu vseen kdo pere, sam da se ve kdo… kwa kdo dela pa kdo j za kej kriv. Ne pa da ti zafukajo najljubšo jopico poj pa rečejo – zakwa pa ti ne pereš…
Čeprav, če dobro premislim, to niti ni slaba taktika… Bom začel s tem jutr v službi. Če komu kej ne bo všeč, bom reku: jebise pa si sam šraufej svoj računalnik, če ti niso všeč korejski fonti v wordu
Forum je zaprt za komentiranje.