Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Razprodaje v Italiji

Razprodaje v Italiji

Hello!

Zanima me kdaj se zaènejo razprodaje v Italiji in kam se splaèa it pogledat oblaèila?

LP, Victoria

Menda takoj po 6. januarju, to je sicer za njih praznik in imajo zaprto. Se bom še pozanimala, pa ti sporočim.
Sicer pa ni Italija več to kar je bila, vsaj Trst je precej porazen: drago, roba sumljive kvalitete, povsod Kitajci in oblačila, ki so kao znamka, pa to niso. Bodi previdna, sicer te olupijo za nekaj, kar bi tukaj dobila za manj denarja, pa bistveno boljšo kvaliteto. in to ne velja samo za pokrite in odkrite trge, tudi nekateri nekoč cenjeni butiki so se spustili na podoben nivo.

Včasih smo radi šli v Italijo na šoping, kako leto, dve pa se mi zdi, da se (vsaj nama) ne splača. Tudi jaz mam informacijo, da se začno razprodaje takoj po svetih treh kraljih- 7.1.

Ja, tut jst sm zadnji dve leti razočarana nad Italijo. Oziroma v Italiji kupujem enake izdelke, iste firme kot pri nas, le da imajo tam več manjših številk. Drugače pa je kvaliteta vse slabša, cene pa previsoke za ponujeno kvaliteto. Govorim o butikih. Firme pa imajo večjo izbiro kot pri nas in enake ali celo malenkost višje cene. Je pa izbira večja.

Razprodaje so takoj po novem letu….7. januarja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close