Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kam na kosilo v centru lj?

kam na kosilo v centru lj?

Prosim za nasvet in predloge, kam peljat na kosilo pet ljudi, nekje v centru Ljubljane (Trnovo, Center) za normalen dnar?

Hvala in lep dan vsem

Pr Julči je men ful dobra hrana pa zmeri se vsi res ork najejo, cene so pa mislim da dokaj normalne. Če ti je pa bolj ušeč samopostrežna hrana, ti pa priporočam Via bona, kjer imajo med vikendi samopostrežbo, kar pomeni, da plačaš meni in si potem lahko (tudi po večkrat) izbereš različne stvari, ampak niso to kr neki ene stvari, kot v navadnih samoposteržnih restavracijah, ampak je res ponujena tudi malo boljša hrana in specialitete, izbire je pa ravno prav, da bo vsak zadovoljen, dobiš pa zraven še juhco in neomejeno količino res enkratne izbire solate, nad katerimi so bile ženske, ki sem jih tja peljala, vedno zelo zadovoljne.

Kaj je zate “normalen” denar? Kosilo boš dobil za cca. 4000-5000 na osebo. Poizkusi v Bakhusu, ali pa zraven RTV je neka gostilna, ker sem prepričan, da so ostale zasedene decembra! Bolj verjetno bi dobil prostor v CityParku.

Gostilna pri Jovotu.Odlična hrana in srbska turbo zabavna glasba.Kar v redu.

Kaj pa Joe Pena’s? Pa sj je kr neki lokalov kamor lohk greste , sam hitr rezervirajte ce je sploh se kje kej placa..mi smo 10 dni prej rezerviral pa smo dobil zadnjo rezervacijo.

www.studentarija.net

Skriti kot v podhodu pod Slovensko cesto /v bližini Figovca/
Včeraj sem bila tam na kosilu (1300 SIT) – v naprej imajo pripravljena dva menija s solato. Prijeten ambient, okusna hrana, prijazno osebje.

Sokol….pr mestni hiši.
Dobro je tudi v Abecedariumu na Ribjem trgu pri antikvariatu.
Mogoče Joe penas, sam je dražji in nabito poln ponavadi. Imaš še Operno klet, k sicer zgleda bolj švoh, sam ribce so pa dobre. Ena je že omenila Skriti kot, men je všeč tudi Lovec. Maš kar nekaj izbire.

Za kakšno priložnost gre? Prijateljice na kosilu?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close