Lasje
Pozdravljene,
rabila bi nekaj več informacij glede uporabe mask za lase…..
Kupila sem si jih od Balee a jih uporabljate vedno ko si umivate lase ali enkrat tedensko…..
In še od Glis kurr v razpršilcu – prav tako kako pogosto ga uporabljate?
Lase imam zelo izsušene, trgajo se mi na sredini dolžine in so totalno uničeni…. (imela sem trajno – oziroma jo še imam)
Hvala in LP
potem se ti lomijo (je razlika med lomljenjem in trganjem, tudi pri negi)
od joicota vem da je dober proizvod za luhe lase moisturising(ne napiše se čist tko) za obnovo pa kolekcija (šampon,balzam,maska,kapljice) K-PAK. v prosti prodaji imaš pa masko za poškodovane lase od niveje. morm pa rečt da sem jaz do sedaj vedno uporabljala proizvode TIGI in JOICO, zdaj pa sem si kupila winter collection Pantene šampon in balzam in sem zelo zadovoljna. res pa je da so profesionalni proizvodi nekoliko dražji od teh v prosti prodaji vendar so bolj koncentrirani in se jih porablja veliko manj kot te v prodaji. recimo šampon od pantena, niveje,…..imaš za en mesec, šampon od joico-ta, tigi-ja pa bi ga po pametni uporabi morala imeti za najmanj dva meseca.
lp
Šela, po opisanem sodeč bi si jaz na tvojem mestu prvo konkretno postrigla lasne konice, maske si pa na začetku lahko daš tudi dvakrat na teden na lase potem pa ni dobro dalj časa pretiravati, ker lasje postanejo zelo težki in preobloženi od vse kemije, ki jo niti ni lahko sprati dol samo z blagimi kozmetičnimi šamponi.
Forum je zaprt za komentiranje.