Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Spet težave…

Spet težave…

Pozdravljeni!
No pa sem spet v težavah pri katerih rabim vaš nasvet. Takole gre. V soboto mi je fant brskal po mojem mobitelu in našel sms od prijatelja en tak brezvezen sms in ker jih ne brišem je bil pač noter. In potem mu nisem hotla povedat čigav je, ker mi tudi on ne pove čigave smsje ima v telefonu. Pa je ves jezen odšel in še celo nedeljo ga ni bilo nikjer. No in včeraj pa pride in se nekaj pogovarjava in potem mi pravi sej kr dol se dej s temi tvojimi kurbirji, s tem je mislil vse moje prijatelje in spet odšel.
Le kaj naj si mislim o vsem tem? Da nima niti malo spoštovanja do mene to že vem ampak vseeno….

Da se obnašata otročje.

“mi je fant brskal po mojem mobitelu”

njegova napaka. po tvojem mobitelu NIMA kaj brskati.

“nisem hotla povedat čigav je”

tvoja napaka. ustvarjaš nezaupanje.

Sej on tudi nikoli ne pove. Zakaj bi pa potem jaz mogla?

Polozita karte na mizo ,oziroma mobitele,ce das ti meni dam jaz tebi in obratno,če pa vaju to ne zanima pa furajta sceno naprej.

Če bi imela en drugega rada in bi si zaupala, bi si lahko brskala po mobitelu po mili volji in tudi kakšnega suljivega sms-ja v tem primeru ne bi v mobitelu sploh bilo.
Pozdravček!

Ni lepo,da brskata po partnerjevem mobitelu.To je znak,da sta še nezrela in si ne zaupata.Če se res ljubita,se bo kmalu tudi brskanje po partnerjevem mobitelu končalo.

Mislm da sta oba nesamozavestna. On je nesamozavesten in misli da ga varas in je ljubosumen na tvoje prijatelje..tebi tud domislija dela in ne wes kaj ma v mobitelu…

www.studentarija.net

Tale pa definitivno verjetno že kar nekaj časa ni tvoj fant…

Najbolje bo, da se znebita eden drugega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close