Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Koliko boste zapravili za darila?

Koliko boste zapravili za darila?

Pred Novim letom!? Se opravičujem, če je tole le ženski čvek, ampak zdi se mi brezveze kopirati stvar še na moški čvek.

Samo par jurjev za mojega sineka, drugih ne jebem.

____________________ Fantasy does not deliver.

brez pretiravanja…..

orka, to cenim, za tisti denar raje pojdite čez vikend v toplice. Jaz ne vem zakaj je to navada da se kupujejo darila decembra…

Če bi na loto zadela, bi zapravljala kar mi duša da.Tko pa upam,da bom vse položnice plačala,pa da za kakšen pir in čokolado ostane.

Vsakemu, ki si me bo drznil vprašat, zakaj mu nisem kupila darila in ga pod smrečje truplo namontirala, eno slastno brco v rit, pa bom pocen, celo zastojn, skoz prišla!

domačim vsakmu eno (uporabno) malenkost za male dnarje! 😉
v novem letu sm pa jst na vrsti- ko bojo razprodaje! torej- najprej obdarim druge, šele nato sebe. a nisem prijazna?! ;-))
lep večer

Jaz ful rada darilca kupujem. Prav uživam, ko zbiram in zavijam.. Koliko pa na koncu vse skupaj pride pa niti nočem štet.

Jest sem se pa odločila, da bom letos keš, ki ga običajno porabim za darila, podarila v humanitarne namene. Za to akcijo sem napalila še starše in prijatelje. Kr kul, moram rečt, da je bil odziv kr kul. LP

Nič…….si ne kupujemo daril, mogoče kako čokolado za otroke…
Drgač se mi pa zdi ta evforija, nakupavanje daril čist mim.
Mi smo zbral okol 30 jurjev, pa smo jih ravno v petek nesli eni družini v Hrastnik, ki je bila bolj potrebna tega denarja, kot pa mi.

Ti s pa mal (beri zelo) žleht, veš, pravzaprav okrutna

Majda se strinjam meni je ta cela predpraznična evforija mim, ampak kako naj otrokom vseh sorodnikov in prijateljev, ki bodo obdarovali mojega otroka in po možnosti še mene in moža ne dam nič??? Sem že napisala, da se mi temni pred očmi zaradi stroškov za darila pa še kakšen rojstni dan…vmes sem že dobila idejo, da bi šla z družino do novega leta v ilegalo in bi imeli mir. Porabimo pa vsako leto različne vsote tako, da nimam pojma kakšen bo znesek, oziroma minus na kartici, ker tako kot mojca tudi jaz nočem videti teh številk zaradi slabe vesti.

Vsako leto zapravim več, kot planiram. Letos smo se zmenili, ožje sorodstvo in bližnji prijatelji, da se ne obdarujemo, kar mi zelo prav pride. Izključeni so otroci, katere je obdaril miklavž. Tako, da ostane samo nakup buteljk, pa kakšnih čokolad. Tako smo se zmenili tudi za rojstne dneve, samo eno pozornost, ko voščiš. To pa ne velja za otroke in pa za mojega moža, ko je moj rojstni dan.

Meni je pa kupovanje daril muka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moj tip tak nic ne rabi, kica noce, vse ima kar potrebuje…torej njemu en seks in sampanjcek, gotovo, starsi imajo najraj dnar, mama je brezposelna, torej namesto v dobrodelne bom dala njej 25k in ocetu 25k, to pa je tudi VSE!

o kok ste zlate…no jst bom tud vsakemu kako malenkost da se izkaže pozornost….

Res zanimivo, vsem je novoletna evforija mimo in muka-trgovine pa polne evforičnih kupcev!!!!!
Tudi jaz sem med njimi, da se razumemo!
LP

Meni se pa zdi, da tole nabavljanje jemljete čist preveč resno. Kakšna evforija??? Če jo tako vzameš je, če pa ne, pa ni. Jaz uživam v nabavljanju. Vsaj takrat lahko pregledam vse etno štacunce, se sprehodim po Stari Ljubljani… Saj Špar je res kriza ali pa Mercator. Ampak tam je itak sam plastik fantastik. Od tega človek ZNORI. Luštni butiki po Strai Ljubljani so pa zame zakon.
Koliko bom zapravila? Kaj pa vem. Odvisno od tega, kaj bom našla lepega.

Lp

Aja

Nič nikomur, razen voščila vse lepo in najlepše v novem letu. Smo se tako dogovorili in se mi zdi da e to najbolje.

Pri nas smo zmenjeni, da si podarjamo samo doma narejena darila za pojesti: marmelade, pecivo, sokove..Kupimo samo kakšno steklenico vina za moške in čokolade za otroke. Sama čez poletje nabiram tudi zelišča za čaje, naredim tudi “med” iz smrekovih vršičkov pa še kaj bi se našlo.
Darila so poceni in zanje se vsak res potrudi in so toliko več vredna kot tista, ki jih kupiš. Sicer pa včasih kupim otrokom tudi kakšno knjigo, če vem, da si jo zelo želijo. Se pa zelo potrudim pri zavijanju, mi je v veselje.
LP

Koliko bom zapravila za darila? Čimmanj, ker imam luknjo v denarnici (kar sproti mi vse ven uide). Kakšno uporabno malenkost pa gotovo: kakšno čokolado za otroke, rokavice za mamo – in podobno. Bom nabrala že ta teden, nimam rada “drena” po trgovinah.

Se mi pa zdi krasna ideja, podariti kaj v humanitarne namene namesto daril.

Uživam v nakupovanju novoletnih daril.Porabim okoli 25 tisoč

15k, od tega pol zase (vedno tudi sebi kaj kupim)

okoli 200.000
pa se lahko zgražate 100/uro

rada obdarujem
kupim stvari za katere vem, da si jih želijo
pa si jih sami ne morejo kupiti.

zdi se mi lepo,
če enkrat na leto (ok. dvakrat še roj. dan) narediš veselje
ljudem, ki jih imaš rad.

J….š darila kot pozornost. Pozornost so dejanja. Če pa komu kaj dam je to domač med al pa malo domačega čaja.

Ne da bi se kdo zgražal ampak nas najprej zanima kakšna je tvoja plača? Tako okvirno… Jaz npr. bi toliko zapravil za darila, če bi jo imel netto nekje tam okrog 700.000 do 800.000 SIT / mesec. Pa še bi premislil, ker sem prepričan, da bi me tisti, ki sem jim taka darila prinesel popljuvali, ker si oni tega nebi mogli privoščiti že samo iz protiusluge.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close