boksarce
Punce pomagajte mi.Kje vi kupujete boksarce za moske?Ko sem zadnjic opazila da bi fantu lahko kupila kake boksarce sem se odpravila v trgovino.Koncala sem v skiniju in za boksarce dala 8.000!Ok res da so ble full lustne pa gor je pisal be my bear, pa ena plisasta zvalca je zraven visela vse ok ampak 8.000??Zdej boste rekli kaj sm pa take kupila ki majo zvalco zraven itd.,sam tok da vam povem druge navadne boksarce so bile samo za dva jurja ceneje tko da ……..Zdej me je pa spet prijelo da bi se podala v ta nakup ampak s to razliko da bi rada domov prinesla nekaj boksarc ne pa le ene!Torej a veste kje bi dobila kaksne ki so vseeno dobre kvalitete in malo veneje?
Živjo
Jaz pa možu kupujem ponavadi v BOMAXu na Muljavi za 1.900k al pa v Novem mestu take oprijete ful dobro padejo na rit, so pa v beli, svetlo sivi in temno sivi barvi. Pa se ne uničijo, kar pa za Skinny ne morem trditi. So se moje in prav tako že od moža po nekaj pranjih strgale oz. elastika je odstopila. Ni vse v ceni.
Vidim, da mate v Ljubljani ful navite cene, v Novem mestu sem lansko leto ali pa letos možu kupila ravno take boksarce v rdeči barvi z medvedkom v skinnyu pa so bile pod 5.000k.
Ufffffff, ne grem v Ljubljano v shoping pa se že kar nekaj časa pripravljam.
Pozdravček,
D@ja
Forum je zaprt za komentiranje.