kaj naj naredim
Imam fanta ki vedno najde izgovor za njegovo pomankljivo higieno, v štirih letih kolikor sva skupaj si je mislim da le petkrat opral lase, tušira pa se vsake toliko ko mu rečem da smrdi. Meni je grozno a tudi najina spolnost je na psu, saj se mi gabi. Vsakič ko mu omenim higieno, pa se skregava, na koncu krega pa sledi obljuba da bo sedaj drugače. Drugi problem pa je njegova navezanost na družino, saj je minilo že 1 leto odkar se je odselil in ni minil en sam dan da jih nebi obiskal. Vsakič morava tja, kaj naj naredim.?????!!!!!!
Ali je imel ta tvoj fant normalno vzgojo, ker jaz bi ga po vsem tem kar si navedla uvrstila med brezdomce, pa še ti se ne umivajo, ker se žal nikjer ne morejo in ne zato ker se nočejo.
Imaš res velik problem, punca, s takim človekom se ne da normalno funkcionirati. Samo da si je lase umil 5x v štirih letih, ne predstavljam si da taki ljudje sploh obstajajo, niti najmanj pa si ne želim imeti takega fanta. Ja pa sej ne morem verjet, ti se morš res hecat..
Pa daj, kaj se ti meša punca, al kaj !!???? Najdi se enga kulturnega fanta, pa če je tako nazvezan na fimilijo, bo vedno tako in vedno bodo imeli prvo besedo, vedno boš na drugem mestu in večno se bodo vmešavali med vaju, mu dajali nasvete, kakšen mora bit do tebe, kako naj ravna ! Če je tako, verjemi, da doma tud vse pove kaj imata in z takšnim fantom nikoli ne boš imela svojega življenja, vedno bodo njegovi vmes. HHAALLOOOO, higiena pa naj ti bo ENOSTAVNO POGOJ !!! BOŠ ŠE KAKŠNO BOLEZEN STAKNILA !!! POVEJ MU, DA TAKO NE GRE VEČ NAPREJ, ČE NE BOSTA NAŠLA SKUPNEGA JEZIKA TI RES SVETUJEM, DA POJDI VSTRAN !!!!!!!!!!!!!!!!!! ČAO
Kak pa je bil, ko si ga spoznala? Je mogoče ravno takrat prišel izpod tuša in z opranimi lasmi? Hitro te je osvojil, ni kaj, glede na to, da se potem spet dolgo ni umil. 😉
Ni vajen čistoče in osebne higiene.Poduči ga.da naj se redno umiva vsak dan,ter naj uporablja deodorante seveda po tuširanju.Razloži mu,kolikokrat naj se umiva.Če ne bo tega sprejel ponovi enkrat,dvakrat in če ti bo očital,da si sitna ga zapusti in si najdi kakšnega fanta,ki ve kaj je redna osebna higiena.
Forum je zaprt za komentiranje.