Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kaj nej si o tem mislim?

kaj nej si o tem mislim?

Chau usem!
Imam eno tezavo! Imam fanta s katerim sva ze 4 leta skupaj. Imava se full rada in sva tudi ze zarocena in delava si bajto, drugo leto bova verjetno ze v novi hisi. Stara sem 23 let on pa 28. Moja tezava je namrec pri njegovem bratu! On me skoz nadleguje oz. ne vem ali se samo zajebava al kaj. zato tud pisem d mi poveste kaj naj si mislm o vsem tem! Vedno ko gremo kam zurat in ga malo pijemo se me on (brat) vedno dotika, me objema, lupcka na licka slata za rit (in to pred mojim fantom in celo druzbo) jaz se branim, sam ne zaleze in drugi se sam smejijo, edni moj fant mu kej bl zatezi, vendar ne zaleze. veckrt ko je bil pijan, pa d ni blo nobenga zravn in d sva bla na samem in je stopil mimo mene me je na hitr prjel za prsi! Pa kaj mu je. Pa on ma svojo puco, sicer ne dolgo 1 leto, to pa se dogaja od 1 leta ko sva midva zacela hodit pa do sedaj. Res d je zdaj mal bolse, vendar ni cisto odnehal s tem. Tud ko ni pijan me kako po riti udar pa kr neki se preriva z mano, kot en otrok! Star je 24 let! Ucasih pa rece, kaksna pa si (ces kako si pa oblecena-grdo) in kaksno debelo rit mam! vedno me pa slata za rit pa pred mojim fantom?!! to men ni nc jasn? kaj mu je? nej mi kdo pove a je to res sam zajebancija, kej vec in kaj nej nardim d bo nehal to delat! S fantom sva se ze dostkrt skregala z njim pa ne pomaga!

Teja

Okol kepe ga usekaj, pa bo mir.

ja sej problem je u tem, d ga vsakic nazaj udarim, in sm se tud ze skregala z njim in cist popizdila sm in tud ze zjokala sm se pol pa me objema in me miri d ni nc hudga! a je psiho on mal????
c ga udarm in recm nej da mer pol on se bolj iziva! pustit se mu pa ne morm!

Na vrat mu nakopji osebek, ki mu ni niti najmanj vsec(spol ni pomemben) in naj ga nadleguje na nacin kot on tebe. Pa bomo videli kako se bo pocutil.

verjetno si mu všeč in na svoj način to kaže

ta njegov brat ni normalen ampak če upoštevaš rek da jabolko ne pade daleč od drevesa pol je tvoj mož oz. fant isti, samo ti tega še nisi zaštekala ali pa se ti še ni pokazal v novi luči. mal še počakaj ene deset let pa boš v pizdi. če je nor eden je nora cela familija.

Svetilnik, si pa faca – tale teorija o norosti je ful dobra. 🙂 Ampak na žalost nisi daleč od resnice. Mene ne bi skrbel samo tale brat temveč tudi bodoči mož, ki ga očitno nič ne moti. Mislim, da orenk razmisli, kaj je tudi s tvojim bodočim možem in kam vs eto pelje. Mislim, če bi bilo normalno, bi on že zdavnaj popizdil. Uf, da bi moja sestra po mojem fantu roke stegvala … Boljš da sploh niti ne pomisli na to. LP

Kar si napisala presega vse meje! Nehajta hoditi ven z njim!!! Pa tudi drugače se ga izogibaj.

Če ti bo na kakšnem družinskem druženju, ko bo zraven cela njegova družina, vključno s starši, kaj težil, pa ga pred vsemi usekaj. Ziher bo familija na tvoji strani. Tak ga usegaj, da bodi vsi obnemeli.

Mislim no, pa saj je očitno, da je zatreskan vate!
Tu pa ni treba bit preveč pameten, da to ugotoviš.
Pač kaže na en precej otročji način.
Sicer so pa “moški” pri teh letih bolj kot ne še fantki!!!

Povej bodoči tašči.Čisto po pravici ti bom povedala kaj mislim o tem.Upam da se ne boš užalila.Si sigurna da ti to ne paše?Očitno ti.Če bi te motlo se ne bi pustila.Pa stikov ne bi imela več z njim-bratom-.Vdružbo ne bi hodila tam kjer je on.In bi glasno in jasno mu to tudi povedala,ter ko to naredi se pobrala proč.Saj se točno ve kam pes s taco moli.Mogoče pa si nočeš priznat resnice pa dej pomisli malo……………………..

Hvala usem za odgovore. Tisto, d ga nej usekam mi je blo najbolj usec in sm ga tud ze pa se ga bom c bo tezil! Mnenja so razlicna in eni majo prov eni ne. Je pa tko a ne. zdej k sva mu s fantom povedala d kaj ste ves napisla se je mal umiril! no za zdej. sm tud rekla, d jst ne grem nikamor kamor gre on c bo brez svoje pucne pa se je mal ustrasu in zdej je pridkan ko angelcek. sedaj se obnasa lepse do mene. Drgac je on cist kul oseba, da se z nim normalno pogovarjat, vedno je prpravlen pomagat, priden je tud kar se dela tice in studija, (ce ni pijan) ko pa pride vikend in ga zuramo pa se ga on vedno full napije in takrt zganja cirkus. Pjaca ga vedno zajebe. bomo vidl kaj bo ta vikend. in c bo bedno se obnasal pol bom mal vase nasvet uporabla!

Lepo se mejte usi pa hvala usem no!

Teja

najprej se vsi skupaj malo oddaljite od pijače in pijančevanja, pol se pa resno pogovorite… ja pa res tudi to, kot je nekdo pred mano ugotovil, da jabolko ne pade daleč od drevesa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close