kako se depilirate tam spodaj?
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › kako se depilirate tam spodaj?
Ne se smejat, ampak res me zanima, tiste, ki to redno počnete: a z britvico, al z brivnikom, al z depilacijsko kremo? Za kremo se mi zdi območje preobčutljivo, za britev pa premehko? A obstaja kakšen poseben položaj, da je britje lažje? Vesela bom konkretnih nasvetov.
o tem je bilo pa že toliko napisanega da raje uporabi iskanje
Depilacijsko kremo odsvetujem, brivnik tud –
britvica je zame edina ucinkovita, pazi da se ne urezes, pa ne pretiravej s kako kremo za britje… pa nic ni premehko, pomagaj si z drugo roko in kozo napni (povleci).
POSKUSI PODOBNO KOT PRITJE NA OBRAZU-NAPNI LIČKA
napni lička :)))))))
Moji to ni težko, ker ji to z veseljem opravim jaz, z britvico. Poizkusi to tudi ti, boš vidla, da je prijetno!
JA!!!!
Moj to tudi straaaaaaašno rad počne. Ni sicer praktično, ker traja (z vsemi dodatki vred) uro, dve ali tri, sem pa potem brezhibno porihtana!
Pa ne da si ti moja žena in me zasleduješ po netu?!
Hi, hi, to bi pa bil hec…
Ja, lahko razlog za ločitev!
Eh, ne, če pa te imam rada! Pa ne bom te več zasledovala, hi,hi…
Kaj pa če te jst začnem zasledovat in te obrijem? Jasno, pol pa še porihtam
laserska depilacija in zdaj je mir!
Toliko časa za veselje, ki traja največ dva dni????
sm frizerka za frizurice na intimnih delih telesa,tako za ženske kot za moške. Frizerstvo je sedaj nekaj tednov tudi že v ljubljani! Če koga zanima še kaj bol konkretnega me lahko vprašate pa vam z veseljem svetujem! Lp!
Jezus, da bom spet za tri ure pečena…
Pa mi že itak zmanjkuje časa!
Evo, že spuščam kamenčke, da me boš lažje izsledil…
To me pa res zanima: kje je to frizerstvo ? Kam človek pokliče, da se naroči? Kaj obsegajo storitve – striženje, barvanje, kako dolge morajo biti dlake, da lahko friziraš? Ali gre za depilacijo ali za striženje in britje?
uporabljam kremo veet
Nekdo jih je zbrcal stran, žal!
Forum je zaprt za komentiranje.