Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Film stepfordske ženske

Film stepfordske ženske

Živjo!
Ali je katera gledala film stepfordske ženske? Ne vem ali bi si ga zdownlovdala al se mi ne splača?
A je komedija al slučajn kakšna drama?

Jaz sem ga posnela takoj,ko sem vidla reklamo zanj.Mi sploh ni bil tok všeč.Sem misnla da mi bo bolj :> Je kao neka komedija. Posnam ga pa glej,nimaš kaj zgubit.

hvala nocna, bom gledal, čeprav me je zarad tvojega komentarja kar mal minil. Obožujem namreč komedije, nasmejala sem se ob filmih kot so Kajmak in marmelada, Hot chick, White chicks,… Ali je vsaj podoben?

Nisem gledal nobenega izmed omenjenih stirih filmov, ampak sem 100% da ni podoben… 🙂

Ah Tinko, pol pa ne morš vedet če jih nisi gledu. A tega pa si?

ima Tinko prav, tale komedija ni niti malo podobna… Ne vem, jaz sem več pričakovala (še posebej zato, ker igra kar nekaj “dobrih” igralcev). V bistu ni nič posebnega.

Film je precej ganljiv. Vrti se okrog teme, ki je verjetno na tem celotnem forumu precej aktualna – (ne)spoštovanje partnerja.

Tudi mene je razočaral. Ne veš, ali je srhljivka, ali komedija, ali kaj…Tudi igra je švoh.

____________________ Fantasy does not deliver.

Film res ni kaj posebnega. Sem pričakovala več. Kar nekaj…

Hvala vam, sem ga ze pobrisala, škoda časa za eno bedarijo, ki ni ničemur podobna. Pa lep večer!

No čak sej tok zanič tud ni!Je pupa*** dobr napisala-o (ne) spoštovanju.Sej ma v bistvu kul vsebino,sam ni pa lih komedija.In še zdaleč ni podobna White chicks-tist je pa res podn.Pa k si lih omenila Kajmak in marmelada.A sem jaz edina,k ji je bil ta film bolj beden kot ne?Ne vem zakaj je tok nekih nagrad dobil…

Ne se hecat. So filmi, ki hočejo nekaj povedat, pa so kljub temu podn (Stepfordske ženske) in so filmi, ki so sami sebi namen (Kajmak…). In v tem primeru so Step.ž. totalno bad, Kajmak se je pa iz čiste Đurotove zajebancije izrodile v dobro satiro. Ni vedno dobro zaradi namena in ne slabo zaradi štosa. Mal okusa, prosim.

____________________ Fantasy does not deliver.

Videl danes Stepfordske ženske v kinu :))))

Sem zadel s prejsnjim komentarjem.

Se dobro, da igra glavno vlogo, simpaticna… :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close