Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek avto problem

avto problem

eno moško vprašanje:

avto mi pri zaviranju zanaša. zavore sicer dobro primejo. a ga moram peljat k mehaniku, da pogleda zavore al mogoče k vulkanizerju na optiko al celo kam drgam?

hvala, pa sorry, ker ni v povezavi s sexom.

Pelji ga na servis. Verjetno so krive zavore, če so gume normalno napihnjene.

Lahko so pa tudi amortizerji!

Pojdi na preventiven tehnični pregled-vse boš zvedela.Koliko je avto star oz koliko ima kilometrov?

avto je letnik 1998, ima 90.000 km.
servisiran je bil poleti, en mesec nazaj so bile montirane zimske gume. ta problem pa se pojavlja zadnja dva tedna, prej se je občasno pri večjih hitrostih (npr. na avtocesti)

hvala fantje

Lahko ampak samo teoretično. Zanaša jo namreč le pri zaviranju, kar bi rekel, da ne prijemljejo vse zavore hkrati oz. kakšna verjetno sploh ne.

Aja, jabka nekaj sem pa pozabil napisat! Se opravičuješ ker problematika ni povezana s seksom… No, za nas moške so zanimive teme zgolj seks in avtomobili 😉

😉
hah, bi bilo pa zanimivo pred tem vprašat še na ženskem čveku? 😉

a so vam moškim zanimiva tud popravila avtomobilov al samo rally pa F1, pa un takul Ferrari, pa tanov model Renaulta pa to? 😉

Jaz bi pa o tvojih bremzah še kar naprej razpredal… 😉

Prvo dej še enkrat centrirat gume k lahko da je tud to sam pol bi ti bolj verjetno treslo volan. Dej pregledat amortizerje.

Eh, narod, kaj govorite neumnosti!

ta prvo mora zamenjat bingl-olje, pol pa naj ga pelje h serviserju, pa naj ta pogleda, če je z vogal-kuglo kaj narobe. 🙂

lahko pa da trese tut zarad tega, ker nima v rezervoarju za brisalce dost vode nalite. 🙂

lahko je tudi sledeče: jabka: ko ti trese avto…….. a ga nese v levo, al u desno? 🙂 Mal poglej, če ni šla kaka varovalka za gume. 🙂

Sicer je pa tut zelo odvisno od tega, al maš naložen Linux in Windows……… 🙂

Ojej ojej ojej……. :))))))
mal heca mora bit 🙂

Drgač pa: nimam pojma stara……

LP

Remedy

Remedy

Ne reče se vogal-kugla, ampak vinkl kugla

LP

ok, vinkl kugla….. u zasavju mamo pa vugalkuglo z U-jem

that’s not the point……..

LP

Remedy

Vidiš, kren, tukaj je pa bolj živahno, ko se govori o avtomobilih.

Na najbolj pomembno pa si pozabil: ali vozi v ISND ali ADSL prestavi?

:))))))))))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close