Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek KJE kupiti

KJE kupiti

Mi katera pomaga, za darilo bi rada kupila kako dko/odejo iz termoflisa, ali pa kako zelo toplo zadevo? Morda kaka ideja, kje v BTC ali kej podobnega?

Zelo lepe (veliko različnih) imajo v City Parku-trgovina 1001 Dar.
Ta trgovina je tudi v Domžalah v Mercator centru.
Pa še niso tako drage-odvisno od velikosti.

Tudi v Intersparu imajo občasno fuuul lepr oddeje za 2 – 3 jurje.

V BTC Hala A je ena trgovina, ki prodaja te odeje iz ovčje volne ali merino volne (saj ne vem točno). Sej so poznana firma, ampak se zdajle sploh ne spomin kaj so za eni. Vem, da je trgovina v kletni etaži ob teh stopnicah, ko greš iz zgornje etaže v spodnjo. Prodajajo tudi te jogije, pa vzglavnike, pa copate … V glavnem, kletna etaža, Hala A. LP

Jaz sem dobila za darilo Dormeo oddejo. To je tista iz katere narediš polšter lahko. Imajo jo tudi v Mercatorjih pa na Top shop. Okoli 10 tisočakov je pa fantastična oddeja.

Lp, T

Ok, kakor kdo. Se vnaprej opravičujem za to kar bom napisala.
Jaz živa ne bi dala ovce nase, mislim na merimo in podobne zadeve. Sem mela eno tako reč, ko sem bila še otrok. In se je stvar tako navzela praha. Saj od začetka je prima mehka, bela. Potem pa siva, groba od pranja. Po možnosti se čisti le kemično v čistilnici in si tam. Bog ne daj kaj polit po njej, pa kako muco ali psa imet, ker se popolnoma vse zažre v to volno.

Definitivno izberi neko zadevco, ki jo boš prala doma in ki bo mehkobo ohranila. Jaz sem pred leti kupila super deke v Črnučah, tam kjer prodajajo avtomobile, pa ploščice, ne vem več trgovin je na kupu. Vendar pa žal nimam pojma a ta trgovina še obstaja in ne vem kako se je imenovala.

Ne vem sicer zakaj rabiš deko, Verjetno za ležanje na kavču ob kakem super filmu. Jaz takrat nase navlečem spalnični kovter in ko se spravim v pojstlo je kovter že pogret, ne pa da me spet zebe in trese.
lp

deko rabim za darilo, najboljs tako iz termoflisa, za pod kouter, da pogreje cloveka, ki ga vedno zebe

Najboljše so od Bavarie Woltex, ker grejejo in obdržijo stalno temperaturo. Pri nas jih imamo vsi in nikogar več ne zebe. Čisti se jih pa z zračenjem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close