Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vojna !!:))

Vojna !!:))

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

ma ta žana je res bolana ženska!mislim pa kaj jo briga kaj ma kdo drug ! naj se briga za svoje umetne joške. Glede na to kak se obnaša ima verjetno tud možgane umetno narejene in povečane.

Sej ma prav, če maš umetne jih pač maš in kaj pol? Saška tm neki blefira z neko masažo in ne vem še s čim, ko je bla pa na papriki gostja pri Nini je pa sama rekla da masaža še ni dovolj in da obstaja še nekaj, kaj pa ni želela odkriti.
Na televiziji je kao neka svetnica, ko jo pa kje vidiš je pa bolj važna in se bolj nosi kot Helena Blagne.
Kar se pa Žane tiče, sem pa odkar si je joške povečala, prvič slišala zanjo, tko da je ne morm komentirat.
Sam to mi je glupo k kr neki komplicirajo, če nisi obdarjen pač nisi, sej zato pa so plastični kirurgi.

Kakšna vojna? Obe sta za nabrisat, pa basta.:))

NO, jaz bi raje Saško, ta žana mi je preveč pupasta.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

kdo sta ti ženski?

tut jaz nimam pojma, kdo sploh sta. za žano sploh prvič slišim, saša – zakaj so kličejo saška (haloooo?!) – mi pa full čudn deluje _ ta njena frizura je čist mim naj gre mal k frizerju, kjer vejo kako se stvarem streže.
Glede prsi pa – obe mata dobre!

Masaža jošk… ahahaha.. če bi to res delovalo, katera pa bi sploh še šla pod nož?

Bravo Žana!

Oh mati narava,zakaj si dala moškim dve glave?
..glede prsi je pa tko,vsaka naj ima svoje naravne al pa umetne,za njiju je to samo dobra reklam in mi smo padl nanjo……

ste padli ja , mene to en drek briga ha ha .
sploh ne vem kdo so to zaene ***** ha ha

tema,tema,tema…..in samo en svetilnik….noč,noč,noč…žal še vedno svetiš v prazno.

Te Žane sploh videt ne morem. Meni zgleda tako do konca neinteligentna. Kako si upa kar žalit ljudi. Tale Lendero Saša res ni moj tip pevke, ampak je čisto ok. Moja mama jo naravnost obožuje in pravi, da ni bolj prijazne in tople javne osebe pri nas. Ponavadi se ni velikokrat zmotila. Ne vem pa, zakaj Saša kar pusti, da jo tale punčara smeši?!?

Obeh je že zadost, ampak Sasa po mojem sploh ni mogla nič naredit, ko jo je žana začela napadat. Karkoli bi naredila, ne bi bilo v redu. Po moje je v precej zoprni situaciji. Jaz bi cist znorela na njenem mestu. A se una ne more sama s sabo mal več ukvarjat. Folk mi je rekel, da je na Hribarju tako fušala, da ni bilo za nikamor.

Ajda, a ti bi čist znorela? Torej bi ji naredila še uslugo zraven, ker ona namreč točno to hoče.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, saj to imaš pa prav. Na to nisem pomislila. Seveda, hoče jo potegnit na svoj nivo. Upam torej, da ne bo ravnala tako kot bi jaz v trenutnem vzgibu in znorela. Saj ni važno, ampak se mi kar mal smili tale Sasa. nobenmu nič noče pa vseeno ves čas v zobeh.

Ti ki na vseh forumih mogočih kvasiš neumnosti ( tudi ona-on in kupid ) res potrebuješ medicinsko pomoč . In ne povečanje prsi , rabiš tretma oklestenja možganov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close