Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek CPP – sodnik za prekške

CPP – sodnik za prekške

Bom še tle vprašala – fantje, vi se bolj razumete na te reči. Pa bolj hitri vozniki ste 🙂 Imate kakšno izkušnjo, ko so vas ustavili na radar in vas napotili k sodniku za prekrške?

V naselju so mi z laserskim merilnikom namerili > 30 km/h nad dovoljeno hitrostjo. OK, priznam da ni blo 50 /h, samo toliko pa res ne! Malo mi je blo sumljivo, k pred naseljem me je en prehitel z veliko hitrostjo, samo ustavili so pa mene! Je možno da so izmerili nekoga pred mano? Sem se pozanimala in menda ni nobenega izpisa, samo reset pa naslednja meritev? A je res beseda policista dokaz! K sem dobila odločbo sodnika za prekrške (po skrajšanem postopku) kjer prekršek dokazujejo z neposredno ugotovitvijo 2 policistov. Ampak v tistem času nisem opazila, da bi drugemu pokazal o(d)čitano hitrost!!

Itak da sem se prtožla. Zdaj imam zagovor, pa me zanima ali imam sploh kako možnost al je beseda policista dovolj za dokaz? Koliko časa traja izterjava preko DURS-a. Imam kakšno možnost, da postopek zastara? Vsak nasvet je dobrodošel, k zdaj itak nimam od kje plačati!!

T.

Ko boš dobila odločbo, se pritoži na višji senat za prekrške, Mala ulica, Lj. Najprej zadevo obrazloži, nato pa še povej, da ne moreš plačati (navedi vzrok).

Hvala, najmanj kar je lahko odložim plačilo, ane?? Btw, sem na zavodu za zaposlovanje in prejemam socialno pomoč, a to lahko rubijo??

Ne se razburajt…
Sedaj ko si vabljena na zagovor,tja nesmeš oditi ampak se pisno opravičiti.
Pošlješ priporočeno dan dva pred obravnavo….
Če prebereš odpiši ti povem naprej
cao

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close