Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zabave

zabave

Ker je december tukaj in se novoletne zabave kar vrstijo, me zanima, kakšno je vaše mnenje o vsem tem veseljačenju… Koliko zabav se boste udeležili, a se boste šli kam samo vljudnostno pokazati ali nameravate ostajati do jutra?

Meni je npr. 1 zabava s službo čisto dovolj, moj partner pa ima v planu vsak teden po dve zabavi-čez teden, kar se meni osebno zdi pretirano.Potem ponavadi cele dneve prespi, je slabe volje, ima mačka in ni nič od njega. Je pač ful družaben in ne zna reči ne… Ne vem, ali mu naj zamižim na eno oko, ker je pač veseli december ali naj mu omenim, da se mi pa to vseeno zdi preveč?

Hvala za vaša mnenja.

Naj povem, da otrok še nimava, jih pa načrtujeva. Stara sva 29 in 31 let.

Lea

Veseli december je in žurk ni ne konca ne kraja. Jaz imam v roku 10 dni kar tri – precej utrujajoče.

Jaz mu na tvojem mestu ne bi težila (tudi veselega decembra bo konec čez en mesec:-))

tukaj je lahko vsak cincanje in odgovarjanje relativno ampak…- pusti , da se skuri in da se mu take zabave zagravzajo pa naj sam odneha, ko mu res ne bo vec pasalo hodit povsod, ti pa ta cas izkoristi za kaj pametnega;-)

bolj, ko se bo sedaj znorel, manj problemov bo delal, ko bo starejši.

jaz pa nimam kam it:-(

Megica, pa sama organiziraj zabavo,a ne. Saj ni treba, da je kaka huda plesna fešta s sto ljudmi. Lahko pokličeš recimo kake tri, štiri bivše sošolke, pa greste v kak lokal na večerjo. In če vam bo do tega, še potem kam zavijete.

Meni ‘uradne’ zabave tudi ne sedejo, sploh službena mi je zadnja leta čist mimo (obilne večerje v zakajenih lokalih s hrupno muziko), pa se imam navado dobit s parimi bivšimi sodelavci za kakšen klepet ob nekaj malega hrane in umirjeni muziki kje zunaj. Ponavadi pridejo tudi partnerji zraven, in je zelo zanimiv večer. Pa še prav hudo šemiti se ni treba, ker je vzdušje precej bolj sproščeno kot na ‘uradnih’ zabavah.

Moj fotr in mati sta bila v tem tednu ze na 5ih (sodelavci,poslovni partnerji,…)… In cez december jih bo se veliiiikkoooo ….

AH tale december je vedno vesel :)) Pri nama ne bo sile, mislim da do konca decembra ni zaenkrat še nobenih zabav na vidiku, se mi zdi da bo naš očka še najbl obremenjen :))

Ampak dokler se to dogaja le decembra in v mejah normale, pol ni sile 😀

Ne mu težit, december je pač tak mesec!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close