vprašanja
Če ti razumeš tvojo mamo, potem ti to načeloma ne bo težava. Težava bi bila, če ona tebe ne bi razumela. Sicer je pa po mojem najbolje, da narediš kakšen “besedni ovinek” predno preideš h konkretnim besedam 😉 Npr. v stilu: “uuuu mami, danes sem videla tako lepe in takooo poceni tange v šparu… po mojem se jih splača kupit, vprašanje je, do kdaj bodo še tako poceni…”.
Nekako tako, samo ne me mami zatožit 😉
Ja nič, preprosto začneš nosit. Sej modrček je še koristen. Nosiš in potem ko bo mami vidla to med perilom, boš vidla reakcijo. Sicer pa saj jih nosijo skoraj vse, ane!!!
Ličenje, pa npr. ko greš vn, se kar namaži. Ne vem men se zdi da je to vse spontano, ne se obremenjevat!
Pa veliko sreče ti želim !!!
Pomoje si ti še šolarka in si verjetno ne moreš sama kupovati perila in ličil, razen če dobivaš žepnino in si kaj prišparala. Pojdi enkrat z mamo v City Park (če si iz Ljubljane), drugače pa v kakšno trgovino kjer imajo tudi perilo (New Yorker ima lepo in tudi cenovno ugodno perilo). Pojdita tako kao “slučajno” mimo tangic in ji reci, lej mami kok so lušne tangice, jest bi jih pa ful rada imela, pa lej še modrček je v kompletu, pa sploh ni tako drago, pa zadnjič je sošolka tuki kupila dva para tangic. No nekaj v tem smislu.
Forum je zaprt za komentiranje.