Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kam v petek zvečer?

Kam v petek zvečer?

S sestro sva se zmenili, da bi odšli v petek malo”žurat”. Ker tega že lep čas nisva počeli – vsaj šest let, resnično nimam ideje, kam naj bi osemindvajsetletnici zavili na kakšen drink. Predvsem bi nama ustrezal kakšen lokalček, kjer se ne bi trlo smrkavih najstnikov.
Hvala za vsakršno idejo!
BF

S kod pa si?

Se opravičujem. Iz Ljubljane.
BF

Jest mislim, da bi morali v Emonsko klet al pa mogoče v Ombreta, mogoče tudi v KMŠ na Viču pri tobačni. Pa še imaš ful opcij, samo ne vemo, kaj ti sede, so pa vsi trije našteti “klubi” tam nekje vmes, za vsakega nekaj. Mislim, da ne zgrešiš. Lahko gresta v klub 3000 na biljard, mogoče pa kam kej dobrga pojest, to zna bit totalno kul,….uglavnem, dobro se imejta, bi pa priporočila, glede na to, da že res ful dolgo nista žurali, vzemita s seboj še koga, da vama ne postane dolgčas in da naslednjih pet let zopet ne ostajata doma. LP

če bi bolj umirjeno vzdušje kakšna Vinska klet, As, Tartuf, Piaza, Romeo (koktajli), povsod je še za jest. Pravim zato, ker sem sama stara 25 in se mi niti slučajno ne hodi v Hombreta, KMŠ, Emonsko klet, ker je tam preveč pjanih tipov (tja sem hodila, ko sem bila stara 17-22), k skos samo šlatajo, uglavnem primiteven folk hodi tja, pa še taka gužva je, da rabiš pol ure, da prideš do wc-ja. Pa nisem kakšna zategnjena baba, hodim ven vsak petek in soboto :). Je pa res, da če hočta koga spoznat, ga bosta v Hombretu zihr (sam vprašanje je, kakšnga tipa, ker tja hodjo samo zato, da naivne ženske spoznavajo). Ali pa sprehod po stari Ljubljani, pa naključno izbereta kakšen lokalček.

Ma ne, ne gre za šlatanje. To ženske, ugotavljam, čiasto narobe razumete.Pač če je gužva, pa tako stojiš ob šanku, pa malo mahaš z rokami, npr. nekomu kaj razlagaš, se hitro zgodi, da se pač tvoja roka slučajno dotakne zadnjice kakšne gospodične. To je vse.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

🙂

Hvala za namige. Naj povem, da sva že obe oddani in nama niti na misel ne pride dedce lovit! Radi bi se malo sprostili in naužili “nočnega življenja” za nadaljnih nekaj let:-) Možičke bova pustili doma, da bodo pazili na mladičke, zato greva sami čisto na ženski čvek in zabavo. Včasih sva hodili v Orto bar. Kako je danes kaj tam?
BF

Orto je še vedno kul, ista scena kot ponavadi. si me spomnila, da včasih tudi tja paše iti :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close