Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Potrdilo o nekaznovanosti

Potrdilo o nekaznovanosti

A mi prosim poveste kje se dobi potrdilo o nekaznovanosti in potrdilo da nisem v kazenskem postopku. Hvala!

Lep večer vsem.

To potrdilo dobiš pri Okrajnem sodišču, ki pokriva oz. je pristojno za kraj tvojega stalnega prebivališča. Sodna taksa za takšno potrdilo znaša 570,00 SIT, iskat pa ga moraš iti sama osebno.

oz. na ministrstvu za pravosodje…

lp,J.

Najlepša hvala za odgovore.

Lp, Lina.

potrdila boš verjetno morala dobiti od obeh zgoraj navedenih (dokazano na lastnih izkušnjah). Zakaj, ne vem. Tud sami najbrž ne vejo.. pa še kar nekaj časa traja, da jih dobiš…

LP

Meni osebno je za namen zaposlitve zadoščalo potrdilo, ki sem ga dobila na Ministrstvu za pravosodje.

Ministrstvo lahko izda samo potrdilo o nekaznovanosti. To, da ni nekdo v kazenskem postopku, pa ti lahko potrdi le pristojno Okrajno sodišče. Potrdilo pa dobiš še isti dan. Na Okrajnem sodišču v Novi Gorici ga izdajajo ob ponedeljkih, sredah in petkih od 9.-12. ure, ob sredah pa še od 14. do 16.30 ure. Napišejo pa ti ga v roku 20 minut do ene ure.

V Ljubljani pa v roku enega tedna.

Na Ministrstvo za pravosodje napišeš vlogo s svojimi osebnimi podatki in za kakšen namen rabiš potrdilo o nekaznovanosti in v roku dveh dneh ga dobiš po pošti.

Tanaja

pa če boš šla na ministrstvo za pravosodje ne kupuj kolekov, ker jih ne rabiš! na njihovi spletni strani sicer piše koliko naj bi jih imela za to potrdilo, ampak nič ne zaračunajo, če rabiš to za delo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close