Nataša Vs. Ana Liza
Razmišljala sem, ko sem gledala Natašo Tič Ralijan, ki igra Ano Lizo v oddaji Spet doma. Preprosta, nenaličena, z lasmi, ki že nekaj let niso videli frizerja (sama pravi, da si nalašč noče pobarvati plesnivih las). Ana Liza pa, saj veste, blont, make-up, seksi cote…Ej, stoposto sem, da bi se večina moških prilepila na tako butasto Ano Lizo, Nataše pa nihče še pogledal ne bi, čeprav je dejansko ista oseba, pa v resnici 100x bolj brihtna kot v svoji vlogi. Kaj nam da to misliti? No, meni vsaj, da zaradi moških ženske ne smemo biti to, kar smo. Mogoče je izjema Gašper Tič, pa še tu in tam kdo…
No, sevedada veliko dedcev rado pogleda neumno blondinko, gotovo več kot pa eno resno inteligentno žensko. Ampak vse ostalo si pa zdajle sama dodala, in tvoje sklepanje je v logičnem smislu precej šibko. In če pogledaš pare okrog, vsaj po mojih opažanjih tvoj končni zaključek ni resničen.
Ali si upaš biti to kar si – to ni odvisno od moških, ampak od tebe same. V praksi pa se dostikrat izkaže, da ženske, ki si upajo biti to, kar so, in se ne pretvarjajo, da so neumne blond kure, potem v praksi najdejo veliko boljšega moškega kot une kokoške.
Najboljši mehanizem, da se izogneš moškim, ki padajo na kokoške, je to, da sama nisi kokoška.
Tako avšo boš viudla zravn kakega bogatega bimbota tipa Jurij Schollmajer al pa Rajko Hrvatič, k ma odzuni najbl nobl avto pa deset kartic u žepu….taki pač rabjo eno za v medije, da čim manj govori (kar pri taki avši ni porblem) pa da je zmožna se cel večer neumno smehljat…
Vsak, ki pa išče partnerico pa zihr ne bo izbiral samo po barvi las oz. looku, ampak bo še kej drugega pogledal. Prvi vtis bo mogoče pri taki bjondi res UAU sam, ko bi jo pa spoznal bi ji pa hitr reku adijo.
Tko, da mene te stvari sploh ne skrbijo…da me en kvazi-jebač ni opazu je pa sam plus zame :))
Ženske se lih ne delimo strogo na blontne kokoške v in na drugi strani neurejene intelektualke…. Obstaja tudi vmesni razred: ko ženska ni kura in je lahko ful brihtna in ‘normalna’, pa še vedno da nekaj nase: make up, negovani lasje, dobra oblačila… skratka urejena (včasih tudi seksi) zunanjost. In na take ženske v končni fazi (kar je bolj pomembno kot na prvi pogled) ‘prilepi’ veliko več tipov kot na ‘Ane Lize’.
To da skrbiš za svojo zunanjost, te ne pripisuje nujno med kokoši. Je pa velika verjetnost, da bodo človeka s plesnivimi lasmi ljudje malo manj radi pogledali… Da ti pozornost pritegne nekdo, ki je urejen, čisto človeška lastnost. Tudi jaz se raje ozrem za urejenim in zrihtanim moškim, kot pa kakšnim neurejencem z mastnimi lasmi.
V glavnem, meni te vrste neurejenost (plesnivi lasje brez fizerja?? pa nenaličenost…) niso ravno pohvalna vrlina.
Men se pa zdi, da smo ženske premal samozavestne in potem napadamo in se zgražamo nad tistimi z velikimi joški in blond lasmi, jaz sem tud včasih taka. Zdi se mi pa tudi, da večino tipov ne pada na barvo las, ampak na energijo, na samozavest … in na lepe obraze. Temu, da blonde bolj zažigajo se moram kot zagrizena brunetka upret:) Ni res:)
Zraven pametnih moških ponavadi ne najdeš puhoglavih barbik, ampak normalne ženske – če je pa še lepa pa sploh super. Kakšni zakompleksani bebci z nakeširano ritjo pa seveda rabijo eno zajčico zraven, da se sami sebi zdijo mačoti. Denar tipa še ne naredi dobrega. Če je tip tema pol mu tud magisterij iz ekonomije ne pomaga.
Hej ženske pa kje ve živite, da se počutite tako ogroženo od stereotipnih našminkanih blond, ki za prvim vogalom čakajo, da vam bodo speljale možka???? Strinjam se s kiklc@-o, da tako pleh posploševanje ni ravno zdravo. Glede opažanja in atraktivnosti za moške pa ste imele že ničkolikokrat v živo in tukaj na forumu možnost opazovati na kaj vse se najbolj nalimajo tile naši deci, saj veste, da človek težko spregleda nekaj bleščeče namazanega lepo zapakiranega, blondtnega in po možnosti velikojoškastega!!!! Ampak eno je njihovo otroško uaaaauu navdušenje nad takimi podobami, drugo pa s kom si vsak dan želijo deliti posteljo.
Forum je zaprt za komentiranje.