Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Radio Center

Radio Center

Kaj menite ali bo uspelo Marku Potrču doseči nov svetovni rekord v vodenju radijske postaje?
Jaz sem bila včeraj malo tam v tistem cafeju iz katerega ga lahko gledaš in je res že malo bogi, a mislim da ima dovolj volje, da mu bo uspelo! Seveda pa veliko šteje tudi da ima ob sebi dobro ekipo.
Jaz vsekakor držim pesti za njega in upam, da ne bo zaradi tega imel kakšnih kasnejših poseldic.

LP

Marko je res car. Le kako mu uspeva, ko pa sama komaj osem ur vzdržim v službi? Držim pesti zanj.

Marko je najboljši!

Ja super je 😉 Samo zdaj je vsak da taka gužva, da sploh ne prideš do mize 😉 Upam da se bo potem kaj umirlo 😉 je pa to ful dobra ideja, da ga vidiš skozi steklo 😉

Zdaj, po dobrih 100 urah moderiranja, ima že seksi raskav glas, sicer pa se fenomenalno drži.
Za vse tiste, ki ga ne slišite:
Ravno malo prej je rekel, da se že trese, da ga daje koncentracija, da so mu določene reči že popolnoma izpadle iz spomina in da se mu lušta pira. Sicer pa je dobre volje!
Cela JV Slovenija diha z njim. Res je neverjetno, da mi zaspimo ob radiu, se ob njem zbudimo, pa spet zaspimo, pa spet zbudimo…, on je pa še vedno tam.

Marko je uspel. Samo še vprašanje je za koliko ga bi popravil. Še vedno navijam zanj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close