PRVE GUBE!
Spet vas prosim za nasvcet.
Kar naenkrat se mi je zgubala koža pod levim očesom … tako kot bi se mi morala čez ene petnajst let. Je precej opazno. A je to normalno? Stara sem 23 let in moja babica niti pri šestdesetih ni imela take gube, v družini imajo vsi lepo in čisto kožo, le ena teta iz Ljubljane ima precej zgubano kožo … A bi mi lahko katera svetovala, s čim naj tole namažem. Hotla sem kupit kremo proti gubanju, pa se mi zdi, da ni primerna za moja leta, ker bolenila kožo.
Prosim, dejte povedat!
Ej ,pa to so smejalne gube, ki so zelo simpatične in dajo človeku šarm. Če se boš zaradi tega sekirala, grizla in kremžla boš dobila ta prave gube!
Zato dekle smej se, pij veliko vode, jej veliko sadja in zelenjavo in pozmi daj malo več hidrantantne kreme na obraz pa bo!
LP,
Od 31 letnice za katero mislijo, da jih ima 23, ker imam baby kožo in veliko smejalnih gubic!
No koža res ne bo zmrznila saj ima človeč že tako in tako zelo velik odstotek vode v telesu in koži! Je pa res, da če smo dolgo časa na mrazu rabimo zaščito v obliki pudra ali pa bolj mastno kremo. V ogrevanih prostorih koži zelo primankuje vlage in nekatere delajo veliko napako ker se mažejo s kremo, ki vsebuje preveč maščobe in premalo vlage Jaz pred spanjem maksimalno oskrbim svojo kožo s prepotrebno vlago. Kremi dodam še par kapljic vode in vse skupaj masiram cca. 1 minuto. Koža je potem napeta in zelo zelo lepa brez drobnih smejalnih gubic. Limonin sok ( všasih dodam med) pomešan z vodo in kremo je pa še vedno No. 1 maska in dobava vitamina C za kožo. Na koncu to sperem z vodo in še enkrat na tanko namažem kremo na obraz.
Dosti žensk se ne zaveda, da ne rabimo drage kozmetike za lepo kožo.
Forum je zaprt za komentiranje.