Najdi forum

fax

Mogla bi študirat, pa se mi ne ljubi. Odlašam že celo večnost, narest moram par izpitov in diplomo.. a se mi je tako zagabilo vse skupaj, da je hudo…
Predolg se mi že vleče.

Ma kdo kakšen pameten nasvet. Sej vem, se vsest za mizo in vzet knjigo v roko… Sam…. brrrrrrrrrrrrrrr

pozdrav!
Sva že dve.Imam še 4 izpite in diplomo.Kaj pa študiraš?Jaz slovenski jezik s knj. v Mariboru.DRug teden imamizpit.Tak se mi ne ljubi, tak sem brez volje. Bo že.

hehehehehe
alo babe…….
zbašta se dol z računalnika pa študirat…….

hehehehe

hec…………….

Draga študentka 58!

Tudi jaz sem nekoč študirala slovenščino v MB (in tudi doštudirala). Ko sem šla junija iz MB, sta mi ostala še dva izpita za september. Jesenšek in Stramljič (ti je kaj znano?!). Celo poletje sem bila kar malo zamorjena zaradi tega, pa sem potem septembra (ko sem že delala) naredila oba … Vezavo sem imela zgodovino. Tako sem naredila diplomsko-seminarsko novembra, na slovenščini pa sem diplomirala julija naslednje leto …

Veš, saj bo. Ko narediš zadnjega, si oddahneš …
Zato ti želim veliko sreče in uspeha pri izpitih, ki so pred tabo. Seveda, tudi pri diplomi.

LP

hvala za vzpodbudo, pikipoki!Ja, znana sta mi oba profesorja, meni so zdaj ostali še 2 jesenška in 2 književnosti.Saj bo, vem.
Čao.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close