ab revolucionar
resen odgovor……
pejt ti na en sprehod, vmes poizkusi še malo tečt, te sprehode počasi zamenjaj z rednim tekom.
dnevne obroke si enakomerno razdeli, jej na 2-3 ure, izloči iz prehrane vse večkrat nasičene maščobe, izogibaj se sladkorja…….
Preberi kakšno literaturo o prehrani, hranilni vrednosti živil, energijski porabi……..
Edin recept da shujšaš je…….PORABI VEČ KOT VNESEŠ V TELO……..
Pa pozab na mamljive ponudbe top shopa……..dokler ne bo prehrana zrihtana ti stiskanje neke plastike ne bo čist nič pomagal……..
Hvala respect, no vidiš da se da odgovoriti tudi na drugačen, bolj primeren in kulturen način!Vse to že delam-trenutno ne, ampak se dokaj redno gibam na svežem zraku in tako naprej.Pa tudi kar se tiče prehranjevanja sem že razčistila.
Vseeno me pa zanima, če kdo že ima to napravo in kakšne izkušnje ima z njo.
čao.
ti pravim da pozab na te pizdarije…..madona ženska……..
To so pocen prodajni triki…..vse ta plastik fantastik jajca za neko hišno telovadbo niso vredna pol k…….ozarca mrzle vode…..
Če maš resn namen doma kej trenirat (pa če maš prostor) si raje kup kakšno bolj fitnes vasrijanta mašino na kateri je mogoče izvajat vaje za več skupin mišic……..
Telo moraš razvijat in krepit skladno…….
če pa ze morš kupit kakšno ab-……. pizdarijo jo pa raje kupi od kakega priznanega proizvajalca fitnes opreme (energetics je en tak), namreč vsi ti izdelki top shopa so samo kopije originalov izdelkov fitnes firm ki jih delajo že deset let….pa ni blo nobene revolucije okol tega……
Me zanima kaj lahko narediš z vso to plastiko top shopa ko crkne gumica, poči vzmet………….ti jest povem…….. vržeš lahko samo še stran…….
Forum je zaprt za komentiranje.