Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek varanje

varanje

Zena mi nekaj spletkari z enim tipom,no pravi da je nehala.In ko ji sedaj postavim kaksno vprasanje ko povezem dogodke iz pretoklosti,vzroji se dere,ima dolg nos,tako kot danes ko sem jo po dveh mesecih vprasal ce se kaj kontaktirata,pa je popizdila in rekla da sem pokvaril cel vikend.Je to normalna reakcija zensk ali mi se kar nekaj prekriva.Je bil kdo v podobni situaciji.

Če je tvoja žena tako vzkipljiva že po naravi, potem je pač taka. Če pa ni, potem pa po vsej verjetnosti kaj prikriva, ker take reakcije, vsaj po mojem mnenju, niso ravno normalne. Zaradi enega vprašanja bi pokvaril cel vikend? Moh…

Hmm, sumljivo, vso krivdo je takoj zvrnila na tebe in to kar za cel vikend, zaradi vprašanja. Jaz mislim, da se ona čuti za nekaj krivo, krivi pa tebe, kar je pogosto v takih situacijah. Je pa vprašanje ali si ji res postavil samo eno vprašanje ali si ji zagnjavil 100/h in se ob tem delal še bogega poleg. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

mozicek..zakaj te je varala..sigurno si ti bil razlog tega..in ce je to res..si se spremenil..nisi vec tak..da bi te lahko spet varala..ali si ostal enak in samo zahteval od nje, da te ne vara vec…ce je to to..pol se ne cudi zakaj te se vara..če pa to ni to..se pametno pogovarta, pa srecno!

alo sara……
vrjetn je res vsega tip kriv……..
če p.i.č.k.o tolk mot njen tip, pa je tolk nesposobn pa ne vem kaj še vse, naj ima vsaj tolk jajc pa nej pusti tipa in si poišče serviserja……….
ne, to pa ne…..ker vrjetn mata s tipom spedenano stanovanje, mata avto, vrjetn so kakšni mali pamži že v igri, kaj bojo pa sosedi rekl če se ločta……

huh….ne s takimi…….slabiči……

jaz mam tudi počasi dovolj tega zvračanja krivde no, če varaš pač varaš, ker to paše tebi in ne zato ker je partner kriv, če je že krivda, je obojestranska!
isto za ženske kot za moške, če nisi zadovoljen, ni samo krivda tvojega partnerja, to je samo opravičilo, da lažje zaspiš in da imaš mirno vest.

jaz sem prevarala, zato pa sem naredila račune sama s sabo in sem s fantom, s katerim sem bila, prekinila še isti dan. kaj bi farbala sebe in njega in zvračala krivdo nanj, da mi ni dal dovolj pozornosti, daril, ljubezni…meni je pač pasalo, to sem naredila in krivda je bila moja, zato sem sprejela posledice. boljše tako, kot vleči drug drugega za nos!

respect, saj ves kdaj se najveckrat vara, ko doma ni vse kot mora biti..najveckrat je to, ko doma ni seksa..tazga ko hoces..si ga zelis…ce doma vse klapa..bi moral biti norc..da gres nekam drugam…itak nism zagovornica varanja..to je zame le se ena dodatna pizdarija…ampak vsem unim, ki jokajo da jih partner -rica..vara..zelim povedat le ..da naj se zamisli zakaj se to dogaja…poslihta pri sebi..ali ni mogoce pa res on kriv..na to jaz gledam tko..kar se ne pomeni da je pravilno..tega nikoli ne trdim..podam le svoje mnenje, obcutke, kot ti svoje…čao!

Presneta..ne, da je on kriv ..priznam to ni prava beseda..kajti jasno je da le ti sama odgovarjas za svoje posledice..je pa pobudnik necesa…in lahko reces..delni krivec..v tojem primeru si lepo opisala “da mi ni dal dovolj pozornosti, daril, ljubezni”..če bi to imela..se ne bi znasla v narocju drugega…mar ni tako?

ne, ravno obratno sem hotela povedati…sploh ni bil problem v tem, da nebi imela pozornosti in daril in ljubezni…
to je bila stvar v moji glavi, nisem ga več ljubila, če bi ga, ga nebi prevarala.

ja, ok….doma ne špila…..ženska si priskrbi sezonca…..kaj je boljše pol…..doma še vedno ne špila…… to je samo en patetičen izgovor da svoje dejanje opravičiš samemu sebi……….če imaš jajca boš nefunkcionalno razmerje prekinil, če ne gre ne gre….. ne pomagajo nobeni pogovori pa ne vem kaj še vse…… če ti tip ne prinese vsak dan rožce ti jo pač ne prinese, ga ne morš prsilt, pač tak je……ok vem da je banalen primer samo mislim da veš kaj hočem povedat……

Upam, da se prav razumemo…ravno to je problem, da ljudje zvračamo krivdo na drugega, češ da pozablja na osnove v partnerstvu (spoštovanje, izkazovanje ljubezni in čustev, pogovor, itd.) in zato naredimo nekaj, kar bi v vsakem primeru naredili, torej prevarali, ker to izvira iz nas in ne iz partnerja. In ko je to narejeno, smo tiho, eni pač bolj trpijo zaradi slabe vesti, drugi manj, ne upamo si pa kar tako pustiti vse, kar smo gradili in oditi. No, jaz sem ta pogum zbrala in moram priznat, da je bilo težko, da pa mi ni žal, ker sem tako prišparala sebi in njemu dosti več gorja, kot če bi ostala skupaj.
Zame veza, kjer je varanje, nima več trdne osnove. So ljudje, ki oprostijo in gredo naprej, vendar ne upam si pomisliti, kaj se dogaja v njihovih glavah, ko npr. partner, ki je že prevaral, zamuja iz službe, gre na sindikalni izlet, dobiva sporočilca na telefonček…
Mislim, to je moje mnenje in po tem načelu živim, če ne ljubim, pač ne ljubim, ne bom pa ostala in se valjala z drugimi za njegovim hrbtom.
Seveda pa smo si ljudje različni in še dobro, da je tako.

Ok, nekaj ste spregledali. Če nekaj manjka, je treba to najprej dobro poiskat doma (resni pogovori, itd,..), šele potem vse ostalo. Če pa kdo doma sploh ne poišče (ker pač pričakuje da se mu bo vse lepo zgodilo samo od sebe) in gre ven iskat, je pa to neodpustno. Vsaj za mene.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ja, v enem trenutku ne nehaš ljubit, to je jasno, in do tedaj ko ljubiš ali misliš, da ljubiš, se trudiš doma najti to, kar je nekoč bilo in ne odvržeš veze v kanto kot uporabljen robček…

Možiček po moje pa ti nisi svoji pohotni ženi postavil samo enega vprašanja ampak jo najverjetneje kar že malo hmmm bi rekli zaslišuješ in testiraš prožnost njenih živcev! Če si se sprijaznil z njenim dejanjem ji poskušaj odpustiti. Nenehno brskanje po kočljivih preteklih situacijah vaju ne bo pripeljalo prav daleč.

a mi še ne boš že dal mira al kaj, a bi še rad ta vikedn zafrru…?

Ima slabo vest in ti nekaj prikriva.

Moj znanec je prevaral ženo, ker zanj ni imela časa, ljubica pa je bila “pripravljena” iti z njim tudi ob 4. popoldne na sprehod v Tivoli in se mu 100% posvetiti – tako je izjavil nama z možem.

Pozabil pa je povedati, na kar sva ga potem midva “spomnila”, da je imel doma poleg žene še 2 predšolska otroka, po katera nikoli ni šel v vrtec, doma ni nikoli skuhal, nikoli zlikal, …. tako da je imela žena opravičljiv razlog, zakaj si ni mogla spontano vzeti časa samo zanj, kadar mu je to zapasalo.

Toliko o tem, kako sta vedno kriva oba partnerja.

če gre cela familja na sprehod lahko likanje, kuhanje, pospravljanje počaka…….

Ne, on bi šel samo z njo – brez otrok.

Pa ni bil problem samo v sprehodu. Problem je bil v tem, da je on želel ženo 100% zase, ko se mu je to zahotelo in ker to seveda ni bilo možno, si je poiskal ljubico.

Če preveč skrbiš in se posvečaš samo možu, ti otrok sklizne, če se preveč posvečaš pamžu, se ti pa dec skurba – torej zlata sredina kje si ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close