mož na kupidu
Kar v zemljo bi se udrla, da živim s takim kretenom, star je 31 let vse obtožbe pa odklanja v stilu Clintona, očitno so se maili napisali sami in celo podpisali s polnim imenom, kakšna sramota…spala sva ločeno, zjutraj sem ga klicala v službo in je čist živčen. Če je kakšna med vami prejela njegov mail vas prosim za diskretnost in vam ga toplo odsvetujem ker je pravi težak. Zdaj moram pa delat.
Pogovorita se odkrito naj ti razjasni kako in zakaj se dogovarja z najstnicami na kupidu.Mogoče gre res samo za radovedni pismeni adrenalin ali pa si išče mlada dekleta s katerimi bi rad sexal.Torej resen posvet in odkrit pogovor.Upam,da ti bo razložil in da boš prišla do željenega odgovora.Ukrepaj pa odločno in razumno.
No, tukaj verjetno od nas ni nobena , ki bi dobila njegov mail. Verjetno boš to najbolje videla na njegovih mailih kje , katera itd. Ne vem sicer kakšen smisel ima to , menim da je najbolje da se resno pogovorita vidva.
Kolikor mi je znano , se mora na kupid logirat , kako neki si ti prišla potem do mailov ?
V tolažbo ti lahko povem , da ni edini. Če greš na klepet , kamorkoli , poglej samo koliko jih je poročenih .
Vprašanje sedaj je , koliko je vajina zveza trdna in zakaj mu manjka ta pozornost ? Nikar ne misli da te kaj obtožujem , le pomagala bi rada s kakim nasvetom pa čeprav tudi sama nisem najbolj pametna.
Praviš da je nervozen , to pomeni da mu le ni vseeno.
Žan napisal:
> Pogovorita se odkrito naj ti razjasni kako in zakaj se
> dogovarja z najstnicami na kupidu.Mogoče gre res samo za
> radovedni pismeni adrenalin ali pa si išče mlada dekleta s
> katerimi bi rad sexal.Torej resen posvet in odkrit
> pogovor.Upam,da ti bo razložil in da boš prišla do željenega
> odgovora.Ukrepaj pa odločno in razumno.
Nasvet na mestu. Pohvalno.
Napisala si tole:
˝Kar v zemljo bi se udrla, da živim s takim kretenom˝
in tole:
˝in vam ga toplo odsvetujem ker je pravi težak˝
Sumim, da ce to govoris o njem, med vama ne more vse stimat kot je treba… In potem se ne cudim, ce si isce druge po netu… Je cisto normalno.
Mogoce pa ni nic tako alarmantnega….konec koncev bi se marsikdo tukaj moral zagovarjati pred svojim partnerjem, ce bi dobil v roke vase komentarje….Tukaj se veliko teoritizira na temo sex, varanje in podobne stvari, pa neki se kurite v prazno, tko da mogoce tudi na kupidu ne pride do cesa bolj konkretnega kot samo klepet? No, ne v vseh primerih, seveda.
Lp,
Dve težavi imaš!
Ena ja ta, da tvoj mož pri tebi ne dobi tistega kar bi od tebe rad! Verjemi!
Druga pa je ta, da si trenutno v afektu in nikakor ne moreš razmišljati s svojo glavo. Zaradi tega tudi še kar nekaj časa ne boš mogla razmišljati o tem, kaj pravzaprav tvojemu možu paše in kaj ne.
No, do takrat bo pač malo srfal na kupidu, malo pa v realnosti. Vse dokler se ne bosta sposobna začeti pogovarjati trezno…
Ja vmes sem ga spet poklicala in prišla sva do sklepa, da je malo eksperimentiral, čeprav je spet natrosil cel kup laži in sem ga pogruntala ampak bila tiho pa še en pocukran mail sem mu poslala v stilu tistih kupido ponudb. Nepredvidljiva, če ti poznaš par pri katerem je vse vedno krasno in ne pride do sporov ti zavidam, ker jaz takih parov ne poznam. No pa sem se pomirila in tudi temeljit pogovor pride na vrsto popoldne. Grozen dan.
Zelo razburjena,mogoče je pa povod za tako dejanje v tebi,zato upam da bosta našla skupni jezik in stvari prišla do dna,mogoče potrebuje samo par vspodbudnih besed in to je to ne vzemi tega tako tragično,poglej ti si svojega odkrila, koliko pa je takih ,ki niti ne slutijo kaj se dogaja za njihovim hrbtom…veliko sreče.
tudi jaz sem poročen, imam otroka in iščem ***** na netu…. in moje drage, kaj se tam vsega najde. res ne 20 letnic, zvečinoma poročene ženske, potrebne sexa! in ker nimajo časa, je zato najlažji način, da dobiš nekaj , kar doma že dolgo nimaš.
zato bolje, kot da godeš, vprašaj rajši sebe …. jaz zakaj pa mojc dedc išče druge ….????
Forum je zaprt za komentiranje.