Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek CHANEL

CHANEL

Mene pa zanima katera je najbolj znana šminka CHANEL-a? Tista ta filmska, samo ne vem imena. Lp

Mojca

Misliš odtenek rouge noir (linija Hydrabase)? Poglej na stran: http://www.chanel.com. Lp.

Paulina( by the way lepo ime) sem pogledala na njihovo spletno stran. Samo me zanima prav tisti odtenek, ki je tako zelo znan. A je to rouge noir? Kaj veš koliko stane?

Dejstvo je, da imam polno glavo teh naravnih odtenkov šmink. Da pa sem prebrala ogromno o tej Chanelovi šminki, ki baje paše prav vsaki ženski. Tako, da bom zamenjala moje popolnoma naravne odtenke za to lepo rdečo.
Mažem se že kar nekaj časa, pa je počasi čas za spremembo. Lp

Mojca

Mene tud tole zanima. Vem namreč le za Chanelov legendarni lak Rouge Noir, res lep, totalna klasika.

a je to tista živo rdeča šminka, s katero se je mazal merlinka pa druge bigstars? vpraš v kakšni dobri drogeriji, zihr bodo vedli, za katero gre

Ce je to rouge noir, ni zivo rdeca.

MojcaB, rouge noir je njihov njihov (meni) najbolj znani odtenek, tako za šminke kot lake. Mislim, da je cena nekje okrog 4000 sit. Je pa to kar temen odtenek. Najbolje, da greš v kako drogerijo in malo pogledaš in povprašaš. Lep dan.

Kar se tiče rouge noir laka, je fenomenalne barve. uporabljam ga že veliko let (poleti več kot pozimi) in se ga nikoli ne naveličam.
Šminke pa nimam, ampak mislim, da MojcaB ni mislila odtenka rouge noir, ker je precej temen (kot že samo ime pove) in po mojem mnenju paše malokateri ženski.

Če se prav spominjam, se en odtenek imenuje Fire in je živo rdeč. Nisem sigurna, ampak mislim da je od Hydrabase šmink. Je pa res ful živo rdeč, zato mi je v oči padel. Eden je pa malo manj živo rdeč iz iste linije, samo ne vem imena.

Koliko mi je do sedaj uspelo izbrskati, je eden klasičnih odtenkov Lune rousse, je res lep, tako globoko rdeč. Mogoče je ta pravi. Lp.

NAJLEPŠA HVALA!!!!!!!!

M

Chanel je moja najljubša firma. Kvaliteta!

Poročaj, če boš kaj nabavla, kako se obnese barva!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close