Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek izkušnje

izkušnje

Ali mislite, da se mora res vsak tip nujno znoret, preden se trajno veže? Poznate mogoče srečne pare, pri katerih ni bilo tako? Midva sva še mlada začela (18) in zdaj že peto leto uspešno krmariva barko najine ljubezni..pa vendar me včasih stisne, ko je povsod govora o tem norenju in toliko samskih še pri 30ih. Pošteno torej in brez filozofiranja, prosim, osredotočite se na vaše in druge izkušnje.

To je zelo odvisno od posameznika in govoriti, da se je potrebno prej znoreti je večkrat samo izgovor za karkoli (neuspeh, dejanja,…) kot pa resnica.

Jaz poznam nekaj srečnih parov, pri katerih ni bilo tako.

Jaz tudi.

S fantom sem začela hodit,ko sem bila stara 18,5 let.Od mene je starejši 8 let,vendar naju ta razlika ni nikoli motila.Po 2 letih zveze sva se poročila,saj sva kmalu začutila,da pripadava drug drugemu tako da je bil to za naju logičen korak.Osebno poznam 2 para,ki sta pričela zvezo pri 17 letih in sta še vedno skupaj(poročena).
LP!

Meni se zdi,da je to pač odvisno od posameznika.Lahk se nek tip pozno odloči za trajno vezo,pa mu nikoli ne bo dovolj norenja,lahk počne to do konc življenja.So pa tud taki,ki se hitro vežejo pa nimajo potrebe po tem,da bi se znoreli.Poznam tud take.Ne morem pa ti reči,kak bo pri vama,ker ne poznam tebe in tvojga fanta.To bi v bistvu lahk že sama vedla,kakšen je tvoj tip,ker ga zdaj že tolko poznaš,da bi po moje lahko vedla,če ima kako ptrebo po tem,da se znori.Tak se ne oziraj na druge,ampak upoštevaj to,kakšna si ti in kakšen je tvoj tip.Saj pa niso vsi moški isti:-)

Midva sva bila stara 19 let, ko sva začela, pa sva po 7 letih še vedno skupaj in prav luštno brez kreganja krmariva. Dve leti sva sedaj tudi na svojem, nimava otrok in nisva poročena, uživava pa sto na uro. Žal nama ni niti za en trenutek, ki sva ga preživela skupaj in nimava nobene želje po norenju za drugimi, ker sva že tako ali tako še vedno čist nora drug na drugega in nama še tako ali tako vse neumnosti po glavi hodijo. 🙂 LP

ja, poznam nekaj parov, kjer sta se našla zelo mlada
in sta sedaj v poznih tridesetih še vedno
srečna skupaj.

oh, hvala, prav potolažli ste me:) Vso srečo vsem!

Tukaj ni pravil..vse je odvisno predvsem od cloveka samega, nekdo to rabi in se potem dejansko umiri, nekdo nori celo zivljenje, nekdo pa sploh nikoli…res tukaj ni pravil..kakršn človek si…pač si! Eni rabjo to vec, eni nikoli, eni na stara leta, eni v maldosti..
In noreti..vcasih pase tudi to, to je del zivlenja, vrasanje pa je kaksno je to norenje, če z tem prizadenes vse okoli sebe, ljubljeno osebo..če je to varanje..potem to sigurno ni dobro za nikogar..ampak pravila ni..nikoli ne ves..kaj te caka, na tebi je, da ves kako in kaj je prav!
O tem jaz sploh ne premisljujem, pol tud iz bajte ne bi upala, kajti kaj ce mi dons pade cegu na glavo iz strehe…uzivaj zivljenje in probleme resuj ko nastopijo…res pa je, da je danes svet tako pokvarjen in ko vse to vidis poslusas, se vcasih tudi mal zamislim..tako kot ti..a naj ne bo to prehudo…vcasih ja..da se potem zavedas, kaj imas ob sebi in znas to se bolje ceniti!

Da se je moral kdo “znoret” je samo izgovor, ker ga je zaneslo malo pred usodnim “da”. Tako, da ni panike oz. razloga za norenje. Od kje ta ideja, pa še sam ne vem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close