NOHTI
Grizem jih že celo življenje in to non-stop, pri meni ne obstajajo obdobja ko tega ne bi počela:(. In res bi se rada odvadla, pa ne morem, ker dobesedno ne vem, kdaj nohte nesem v usta(to počnem podzavestno, očitno). Kako ste se tega losale? Mislim, da sem enkrat brala en post o tem in so nekatere svetovale en lak, ki naj bi ful utrdil nohte in naj bi pomagal.a kdo ve ime?
Takole sem naredila: Kupila sem umetne nohte, tiste nagravžne, plastične. Nalepila sem jih in jih odrezala, da so bili kratki, do začetka blazinice. Lepo sem jih nalakirala s perla, belim lakom – kakor ti drago… In moram rečt da sem se odvadla. Pa še vidl se ni, da so umetni, ker so tako hudo kratki, pa še vse lahko delaš z njimi. Priporočam ti, da ga prej pobarvaš z lakom, preden jih daš gor. Pobarvat jih moraš tako, da so prilepljeni na palčki.
Ful hvala vsem trem, zagotovo mi bo vse prav prišlo. Začela bom pa kar z umetnimi, ker grenke lake vse popapcam:(. Popcorn, katere umetne si pa imela, da si niso stalno dol padali (je treba upoštevat, da mam jaz reees majhne nohtke)? Pa tistega na koncu s palčko ne razumem čist dobro?
Potem pa upam, da bom čez nekaj mescev klahko že svoje z MICRO CELLom mazala…:)
Forum je zaprt za komentiranje.