Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako bi reagirale

Kako bi reagirale

če bi vas partner (mož, fant) kar tako na ulici med folkom nežno lopnil po zadnjici? Ali ne bi to smatrale kot znak pripadnosti in spolne privlačnosti?

Jaz to včasih storim čisto podzavestno, potem jih pa slišim : “delaj to doma, ne tu pred vsemi …”

Me zanima, moški pa naj se vzdržijo komentarja.

Moj to včasih naredi in meni se usta kar razlezejo v nasmeh. Ve, da mi je to všeč tako doma, kot na ulici, v baru, pred kinom,…
Seveda iz tega ne dela cirkusa, tako da če kdo vidi, pač naj vidi, saj me res samo lopne, ne pa grabi. Da, to zame pomeni pripadnost, spolna privlačnost, znak nežnosti, hudomušen namig…in tudi jaz njega včasih lopnem!

helou, si presedlal na tale forum?
Pri meni je odvisno od razpoloženja, ponavadi je dobrodošlo.
Seveda pa tudi jaz njega kdaj potrepljam in se mu prav dobro zdi…:))

Hmm, verjetno sem to že kdaj storil, vendar pritoževanja še ni bilo, mislim da ga tudi ne bo. Že veva za kaj se gre. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lepo, Pika, da sva istega mišljenja.
Saj sem lahko tudi malo pri vas, al moram zgint?

Men čist paše, če se to zgodi tud v javnosti. Pravzamprav me razveseli vedno, ko me lopne po zadnjici, to je pogosto. Jaz tud njega- malo manj pogosto.

Meni se ne zdi nič takega, če to naredi v javnosti. Jaz to razumem kot znak pripadnosti, privlačnosti in mi je všeč, če to naredi. Je vseeno, če je to doma ali pa v trgovini – pomeni mi enako. Kaj si pa drugi mislijo, če to vidijo, mi je pa vseeno. Kar pač si hočejo mislit…

Moj dobi diskretnega lupčka za motivacijo in potem doma nadaljujeva v bolj konkretne zadeve:))

škoda, da ne smem komentirati…

Moj to pogosto dela…pa se kej drugega 🙂 mene ne moti in obicajno vrnem 😉

Men se to tut ne zdi nč takega, jst sploh rada mečkam njegovo ritko, hehe 🙂 Pa tut če on mene poboža se ne pritožujem. Edino mi ni všeč, da se parček prov vulgarno obnaša, šlata vsepovsod in mal manj kot celo faco poližeta en drugemu v javnosti. Ena zmernost more bit, doma mi je pa čist vseeno kaj počnete s svojimi partnerji.

mmmmm…….ko bi moj men to naredu…..pa je vs lesen….

Zakaj pa ne? :))))

ker mu je nerodn….da je to za doma….je še pred mularijo zadržan

Prav fajn se mi zdi, ker s tem pokaže vsemu vesolju, DA SEM NJEGOVA.
In da se ne sramuje mojih par kil viška in včasih ne čisto brezhibne oprave!

Tvoji pa je mogoče nerodno. Ljudje smo različni, nikar ji tega ne vsiljuj.

Meni paše, ko recimo greva z mojim po mestu ali sva v trgovini ali lokalu in mi da vedet kako mu pašem in me tko nezno lepo zagrabi za rito in mi kaj zašepeta na uho,ali ko me objame, poljubi …meni to paše in tudi ,ko to vidim na drugih parih, se muzam in si mislim, kako se znata zabavat imeti rada…seveda ce je vse to v meji dobrega okusa;)

Tudi jaz ga rada presenetim in zagrabim za rito in mu recm :”kok mas seksi rito, me ma da bi te kr kle”…pa se samo nasmeji in mi reče dej še…ti pohota moja…in gremo dalje!

Takšno ročno sporočilce je vedno dobrodošlo. Še bolj mi pa paše, da se postavi za mano in se malce podrgne v mojo ritko. Tko, kadar je bolj gužva. Olala, bi ga takrat kar tam …..

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

Meni to moj velikokrat naredi. Me tudi objame in poljubi na ulici ali sredi trgovine. Enim se zdi to grdo, drugim otročje, meni pa je prijetno, da sva po 23-tih letih še vedno zaljubljena.

Tudi meni to kdaj naredi, všeč mi je – zalo.
Spomim se še, ko mi je včasih rekel, da se mi bi zdelo to fajn, če mi bo kaj v javnosti naredel “takrat sem bila še drugega mnenja” sedaj pa zeleo uživam.

Lp Boni

Jst ga ponavad nazaj za ritko primem pa recem “rrrrrrr” :))

A sm se pol oženu z napačno žensko, al kaj?

prav fajn je to. men prav paše.

Men je to isto kot en pečat, to je pa moje 🙂 Tud to dela, pa mi je včasih mal nerodno, sam pritožujem se ne, ker mi da vedet, da se me želi na nek način dotaknt, pa to naredi tud takrat, ko se npr. nebi blo vljudno poljubljat ali kako drugače dotikat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close