Kako bi reagirale
Moj to včasih naredi in meni se usta kar razlezejo v nasmeh. Ve, da mi je to všeč tako doma, kot na ulici, v baru, pred kinom,…
Seveda iz tega ne dela cirkusa, tako da če kdo vidi, pač naj vidi, saj me res samo lopne, ne pa grabi. Da, to zame pomeni pripadnost, spolna privlačnost, znak nežnosti, hudomušen namig…in tudi jaz njega včasih lopnem!
Hmm, verjetno sem to že kdaj storil, vendar pritoževanja še ni bilo, mislim da ga tudi ne bo. Že veva za kaj se gre. 🙂
Men se to tut ne zdi nč takega, jst sploh rada mečkam njegovo ritko, hehe 🙂 Pa tut če on mene poboža se ne pritožujem. Edino mi ni všeč, da se parček prov vulgarno obnaša, šlata vsepovsod in mal manj kot celo faco poližeta en drugemu v javnosti. Ena zmernost more bit, doma mi je pa čist vseeno kaj počnete s svojimi partnerji.
Meni paše, ko recimo greva z mojim po mestu ali sva v trgovini ali lokalu in mi da vedet kako mu pašem in me tko nezno lepo zagrabi za rito in mi kaj zašepeta na uho,ali ko me objame, poljubi …meni to paše in tudi ,ko to vidim na drugih parih, se muzam in si mislim, kako se znata zabavat imeti rada…seveda ce je vse to v meji dobrega okusa;)
Tudi jaz ga rada presenetim in zagrabim za rito in mu recm :”kok mas seksi rito, me ma da bi te kr kle”…pa se samo nasmeji in mi reče dej še…ti pohota moja…in gremo dalje!
Forum je zaprt za komentiranje.