Ali ga kdo razume..
spoznala sva se v soboto,30.10 v diskoteki..bil mi je vseč in pristopila sem do njega..šla sva ven ter se nekaj časa pogovarjala, povedal mi je, da je tri leta mlajši od mene, torej da je star 21 let, od kje je, da je samski, brez punce in mi dal svojo telefonsko številko.. drugi dan sem mu poslala sms, odpisal mi je in tako sva si začela dopisovati..veliko mi je povedal o sebi, govorila sva o vsem, tudi o sexu..nato sva se dobila in se veliko pogovarjala..meni se je zdelo vse ok,nakar je predlagal, da sexava..sama še nisem privolila v to, sva pa se poljubljala, in bila že skoraj gola, nakar njegova zadevca ni funkcionirala..potem je rekel, da se mu je to že zgodilo in to takrat ,ko punce še ne pozna dobro, oz.še ni nekih globjih čustev ..ok, jaz sem se strinjala, saj mi je bilo bolje, da nekaj časa še počakava.. bila sva še nekaj časa skupaj,dogovorila sva se da se slišiva, sicer malce pogosteje, saj mora paziti na tel.račun, saj ga še vedno vzdržujejo starši, ampak slišala da se bova. .in potem se več ni javil..jaz sem mu poslala nekaj sms-ov, odg. je po nekem času le z tem, da je nekaj bolan,in ves dan spi ter da ga malo obremenjuje tel.račun..in potem dva dni spet nič..nato sem mu napisala, da se najbrž ne javi in da sem kriva jaz, prav tako da če sem kriva jaz za tisti neuspeh..pa je odgovoril z tem, da ve kaj mi hodi po glavi,in da mu je žal da se tak počutim, da mu lahko verjamem, da je res kao bolan in da ga obremenjuje tel.račun ter da ni imel namena, da bi me prizadel. in konec. to je bilo v soboto popoldan in do današnjega dneva mi ni odpisal še nič..kaj mu je? mu ni bilo všeč z mano in mi hoče na tak način povedat, da naj od…? se je prestrašil,ker ni funkcioniral,kot bi moral??kaj se je zgodilo??meni je bil ful všeč in mi bo žal, če ga več ne bi slišala…prosim ali ga kdo razume??
vitka, saj nisem prosila za mnenja o tem,kdaj je čas, da začneš z nekom sexati..to je precej relativna zadeva, za nekoga je to po mescu dni, za nekoga po tednu, za nekoga pa je še po pol leta prehitro..sama sem pač želela prepustiti naključju, če bi takrat vse funkcioniralo in bi bila oba zato,zakaj pa ne, saj sem že nekaj časa samska, brez partnerja, pa tudi brez sexa, nisem takšna, da bi se dajala dol vse povprek..glede tega, kdaj je čas, da se z nekom spoznaš in začneš,pa mislim, da je to odločitev vsakega posameznika..
kako zgleda..zame, bom rekla, da fantastično, čeprav ni tisto kar mi je bilo doslej všeč..zmeraj sem padala na temnolasce, on je svetlolas-a me je kljub temu noro očaral..ne bom rekla, da je maneken, je pa simpatičen mlad fant..po prvih vtisih, sicer ne bi rekla, da je ravno še otročji, vsja zgledal je resneje..hja, poniževanje-je že res, da bolje, da bi odnehala, ampak a vas ne bi zanimalo čemu je tako??ali je našel drugo, ali mu nisem bila všeč-kljub temu, da je vse kazalo nasprotno, ali kaj za vraga mu je? le te odgovore bi rada, ma saj menda si vsak zasluži da to izve..
žalostna5 – ne smeš mi zameriti, teden dni je premalo da bi z nekom imela odnose, mogoče je kaj bolan recimo pa tega ne veš, mogoče bi se kresnu s teboj in odpotoval, mogoče sploh ne živi tukaj…. na ta način sem razmišljala.
Uglavnem, jez mu nebi več pisala,če nebi bilo odgovora, še lastnem možu se nebi vsiljevala.če me nebi hotel, ne pa nekemu neznanemu jebcu…. lp
Osramotil se je pred tabo, ker mu ni stal. Tudi meni se je že to zgodilo in me tip ni nikol več poklical. Verjetno se vsakič ko se spomni nate spomni svoje polomije. Logično, kdo bi ga obsojal. Drugače pa, če ti kdo ne vrača smsov, klicev… halo, logično, da se mu ne ljubi, ne pa, da nima časa!
A rabiš podnapise kar se tega tiče?
sami čudni odgovori. Tipu je presneto nerodno. Ima pač malo samozaverovanosti. In kdo ve, kaj še. Mogoče se celo boji seksati. Ali pa ima bolj čudne zahteve in na začetku noče priti z njimi na dan. Za impotenco je 100 razlogov. In če ni stalnega partnerja, ki bi mu pomagal, je še huje.
Če ga hočeš pridobiti in obdržati boš imela bolj malo seksa na začetku. Dokler se te ne “navadi”.
Če pa je vredno, se ti odloči sama.
Še to, če bonašel deklico, pri kateri mu bo korenjak takoj veselo stal, bo šel z njo.
Jao, babe, pa kaj ste normalne?! Kaj res nobena ne vidi dalje kot do konice svojega nosu? Se nobena ne vpraša, kako se pa počuti ta “neresni” dečko?
Žalostna, res da si še mlada, ampak je boljše, da si zdaj zapomniš: tipi NE MARAJO neskončnega sms-anja, telefonskih klicev, ki trajajo eno uro, med dvema klicema je pa 5 minut odmora itd. Pa pusti človeku, da vsaj vdihne! Če mu takole “gušiš” že po enem tednu poznanstva, je itak dober, da se drži tako, kot se. Razmisli: kako si predstavljaš tak odnos v trajanju 20 ali 50 let?
In, kaj je res tako težko razumet? Čisto možno, da je res bolan. Saj ni nujno, da je kaj hudega. Lahko je navaden prehlad, zaradi katerega ostaneš par dni v postelji. Kaj pa, če doma nima možnosti, da bi se na samem pogovarjal, pisal itd? Mogoče ima preveč radovedno mamo, mogoče deli sobo z mlajšim bratom.
Če nima svojih dohodkov in mu starši plačujejo telefon… Kaj pa, če je ugotovil, da je presegel “limit”? Ja, nekateri starši določijo limit. In kaj bi zdaj ti rada? Mu za en mesec zablokirala telefon, ali kaj? En sam sms stane 20 tolarjev, punca! In z vsakim smsom je lahko bližje blokadi telefona.
Ne bodi Žalostna, raje postani Razumna, stopi na žogo in umiri igro, če hočeš igrati na daljši rok.
Jožica že ve, jaz bi ti le predlagal tole. Pošlji mu še kakđno sporočilce ali pa mu povej, da sama dobro poznaš to situacijo, če moškemu na začetku ne vstane. Ponavadi jo to zaradi začetne treme, ker se boji kako se bo odrezal. Mogoče ga je tako hudo sram, ker ne ve kaj si ti misliš o vsem tem. Morda misli, da se mu smejiš za hrbtom in da boš povedala vsem ki jih poznaš. Samo glede na to, da se mu to pogosto dogaja, bi moral biti tega že “navajen” oz. bi moral pričakovati in ne tako hiteti v seks. Poskusiš lahko.
Forum je zaprt za komentiranje.