Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek tajska masaža

tajska masaža

Zanima me če je katera že bila v Ljubljani (sabai)na tajski masaži ,kako izgleda ipd. ?Hvala za odgovore in lp luna

Sem bila, samo ne v Ljubljani. Tajskih masaž je več vrst – jaz sem bila na tradicionalni ki traja skoraj eno uro.

Kako izgleda: slečeš se do spodnjih hlačk in oblečeš njihovo ohlapno kimono. Spoznaš se z maserjem, odložiš ves nakit in se uležeš na široko blazino na tla – najprej na trebuh, potem na hrbet. Najprej se moraš sprostiti, potem pa ti začne masirati stopala in tako vse telo, do zadnjega prsta na rokah in nogah. Masiranje obsega pritiskanje, gnetenje, tapkanje, obešanje maserja s svojo težo nate… namen je sprostiti pretok energije po telesu. Tam kjer zastaja, so ob masaži bolečine precej hude, a kmalu popustijo in počutiš se krasno. Ne moreš verjeti, kako tvoje roke, noge maser upogiba, še veš ne, da si sposoben takšnih gibov. Po masaži si kot prerojen, izgledaš zelo sveže.

Bom morala kar ponoviti, spet bi se mi prilegla. Sem kaj pomagala?

Neli*, sliši se super.. a poveš lahko še ceno? hvala.

Bila v Ljubljani, tam pri kitajski restavraciji v Šiški.
Je božansko. Traja eno uro in pol. Super 1a. Na koncu dobiš še čaj. 🙂
Kako zgleda. Najprej se morš naročit, pa računaj na to, da je zelo zasedeno. Potem prideš tja, greš v slačilnico. Slečeš se do golega in oblečeš eno njigovo “srajčko”. Lahko se prej tut stuširaš, čist po želji. Potem greš v ene take luštne sobice in se uležeš na tla na tako blazino. Super glasba, čist padeš notr. Ona pa začne masirat. Mislm, totaln odklop. NORO! Vse od rok, nog, glave, hrbta…božansko. Mal te pokliva z brisačko, ampak za moje pojme skor gola tam ležiš. Ampak se splača.
Sploh tista olja.
Cena je mislm, da okoli 10 tisoč.
To morš probat!

Jaz se že nekaj časa odpravljam, a nekako ne najdem časa. Lenoba pač. Tudi jaz sem mislila iti v Šiško. A mi lahko poveš, kako se imenuje ta tvoja masaža.

http://www.unior.si/slo/turizem/termerogla/Terme_Zrece/html/sawaddee.htm

edith, našla sem tole, malo si oglej

Če te pa zmasira sam Tajec, se ti pa še dva dni rola. Preizkušeno v Ljubljani. Najlepše darilo, ki ti ga lahko podari tvoj dragi…

Kako se imenuje?
Hm….čaki, tole morm pa prou prevert…je 90 minutna…z eteričnimi olji…

evo… http://users.volja.net/sabai/index.htm

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close