Čudni znaki
Čao!!
Sm se obrnila še na vas;problem pa je sledeč: zadnjo menstr.sem imela 22.9(ko sem končala s kontracepcijo zaradi težav),KT sem jemala leto in pol,pred kontrac.sem imela 7 let neredne menstruac.Po tabletkah sva s fantom prešaltala na kondome,od takrat sva imela odnos približno 8x(vedno zaščiten),kondom nisva opazila da bi počil.
Kaj je problem:menstr.še vedno nisem dobila,prejšni teden sem imela 3 dni občutek kot da bom vsak čas dobila menstr,v spodnjem delu trebuha me je bolelo tak kot bi me nekaj zvijalo,včasih sem imela občutek kot da mi je že priteklo kaj,ko pa sem šla na stranišče ni bilo nič.Potem pa se je to v soboto končalo ,tete s krvavca pa še vedno od nikoder.
Delala sem tudi že test(prejšno sredo) pa ni pokazal nič.Pravijo pa da je mogoče tudi da si noseč pa nič ne pomaga ker je v urinu premalo nosečniškega hormona.
Včeraj pa sem opazila da imam tudi zelo občutljive prsne bradavice na dotik.
Prosim povejte mi ali je možno da so vsi ti znaki zato ker bom kmalu dobila menstruacijo ali zato ker sem zanosila.Test nameravam delat šele konec tedna(ker nočem spet po nepotrebnem metat dnarja stran),ampak razneslo me bo od živčnosti.
Hvala ker ste brale moj roman,pa prosim čimveč vaših izkušenj in kaj je pri vas kakšen od teh znakov pomenil!!!
LP
Oj, točno to se je meni dogajalo prejšnji teden. S fantom sva na kondomih … meni pa je zamujala menstruacija. Bila sem ful živčna čeprav je bila verjetnost, da sem zanosila ful majhna, saj kondom ni počil al kej podobnega.
Kar naprej sem nosila vložek, ker sem imela občutek, da bo vsak čas nekaj priteklo. Pa nič in nič. No, prejšnji teden pa je prišla teta … menstruacija mi je tako mudila več kot 10 dni. Zakaj tako nimam pojma, mogoče sem bila v stresu … kot so zgoraj pisale nekatere. Probaj se sprostiti … čeprav je človk najbolj siguren, če naredi test.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.